Review: Yvonne, administratief medewerkster bij Lemmens Metaalbewerking

Benieuwd naar wat andere starters over JAMwerkt zeggen? Lees hier het verhaal van Yvonne, administratief medewerkster en receptioniste bij Lemmens Metaalbewerking

🕔 2 min leestijd

Yvonne / Administratief medewerkster / receptioniste
Lemmens Metaalbewerking


Mijn naam is Yvonne, ik ben 25 jaar en sinds twee weken werkzaam bij Lemmens Metaalbewerking via JAM. Ik ben een tijd geleden gestopt met mijn HBO-opleiding en was toentertijd eigenlijk op zoek naar een vakantiebaan om de tijd te overbruggen.

Ik ben toen via via bij JAM terecht gekomen. Nadat ik me had aangemeld op de website kon ik al snel langskomen voor een kennismakingsgesprek. Dat was samen met Steven en samen hebben we gekeken waar ik precies naar op zoek was. Dat was eigenlijk geen vakantiewerk, maar een vaste baan. Ook zou ik het liefste administratief werk gaan doen en ben ik graag in contact met mensen.

Binnen twee weken werd ik gebeld door Steven met deze functie bij Lemmens. Ook het bedrijf was enthousiast over mijn profiel geworden en zodoende ben ik langsgegaan voor een sollicitatiegesprek. Dat klikte meteen erg goed en nu, een paar weken later, ben ik al aan de slag! Ik doe nu ook precies wat ik in eerste instantie wilde: administratief werk, maar ook receptioniste, het opnemen van de telefoon en het welkom heten van bezoekers.

Ik vind JAM echt een aanrader voor andere jongeren en starters. Het maakt niet uit of je een diploma hebt of niet, ze kijken echt mee naar jouw persoonlijke situatie en wensen. Daarnaast vond ik het ook erg fijn dat het contact grotendeels via Whatsapp was. Dit verliep altijd snel en hierdoor hoefde ik ook nooit iets open te laten staan, zoals mijn e-mail. Ik ben blij dat ik me bij JAM heb ingeschreven, want ik heb nu een leuke baan die bij me past die ik anders nooit zo snel had kunnen vinden.

Ben jij ook op zoek naar een fulltime baan in de administratie? Bekijk dan onze vacatures.

Share deze pagina: