Succesvolle start samenwerking Sidekix en JAM

De samenwerking tussen Sidekix en JAM loopt op volle toeren!

🕔 2 min leestijd

In de zes maanden dat JAM inmiddels actief is in Uden, kwam het al tot enkele mooie samenwerkingen met lokale bedrijven. Eén daarvan verdient wat mij betreft echter extra aandacht, namelijk de samenwerking met Sidekix.

Als accountmanager bij JAM houd je altijd je ogen en oren open voor bedrijven waar jongeren blij van worden. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven met een jonge en frisse uitstraling, die snel en duidelijk communiceren. Sidekix is zo’n bedrijf.

Na het akkoord over de samenwerking, verliep het contact direct soepel. We communiceerden duidelijk en gemakkelijk met elkaar. En dit zorgde ervoor dat we snel konden schakelen toen Sidekix op zoek was naar medewerkers voor het klant contact center. In het klant contact center geven medewerkers uitvoering aan verschillende projecten van opdrachtgevers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extern overnemen van de klantenservice.

Het is dan ook mooi om te zien dat er na de start van de samenwerking direct meerdere JAM’ers aan Sidekix gekoppeld konden worden. Liefst drie bijbaankrachten zijn de afgelopen twee weken via JAM bij Sidekix aan de slag gegaan.     

Nóg mooier is het om te horen dat de jongeren ontzettend tevreden zijn over de aanloop naar hun eerste werkdag. Stan, één van de jongens die afgelopen vrijdag zijn eerste werkdag had, zegt er zelf het volgende over: ‘Het contact met JAM verliep super vlot. Nadat ik was aangenomen, kon ik haast direct online mijn contract tekenen. En toen ik wat vragen had, kreeg ik meteen antwoord.’

Dit zorgde ervoor dat Stan met een goed gevoel aan zijn eerste werkdag kon beginnen, die hem overigens meer dan prima beviel: ‘Mijn eerste werkdag is goed verlopen. Ik merkte meteen dat er op het klant contact center een hecht team zit dat alle moeite doet om je in de beginfase te helpen.’

Na de eerste weken heb ik er alle vertrouwen in dat we een mooie samenwerking tegemoet gaan. En dat er in de toekomst nog veel meer enthousiastelingen als Stan aan de slag gaan bij Sidekix.

- Stijn van Son, Accountmanager Meierijstad & Uden

Share deze pagina: