Uitzendbureau Amersfoort

Een nieuwe baan in Amersfoort? Die vind je bij JAM! Gespecialiseerd in toffe jobs voor jong talent bij gave werkgevers. Van bijbaan tot startersfunctie, van 8 uur tot 40 uur in de week, van vacatures voor orderpickers tot commercieel medewerker binnendienst. We get the job and we’ve got the job!

JAM uitzendbureau in Amersfoort

Hoi! Wij zijn JAM: een team van 30 young professionals met één doel. Wij willen jou en andere studenten, starters en young professionals helpen met het vinden van je droombaan. ‘Werken hoort er nou eenmaal bij’. Dat dachten wij ook altijd, maar heel warm worden we daar niet van. Gelukkig weten wij inmiddels wel beter. Wij werken namelijk samen met écht vette bedrijven. Organisaties met toffe vacatures, gezellige collega’s, chille managers, doorgroeimogelijkheden, flexibiliteit en ga maar door. Organisaties die je al kent, maar ook waar je misschien nog nooit van hebt gehoord maar die perfect bij jou passen. Wij kijken namelijk verder dan alleen werk en competenties. Wij halen jouw talenten en alle mogelijkheden boven water en verbinden je met de gaafste bedrijven en meest passende banen. Wij gaan op zoek naar banen waar we zelf ook wel zouden willen werken en helpen jou aan een succesvolle start van een nieuwe periode in je leven!

Gratis inschrijven

Amersfoort in je vrije tijd

De Keistad en de groenste stad van Nederland: 68 café’s, 2 musea, 2 bioscopen en 4 theaters. Amersfoort is écht de perfecte stad om te werken én te wonen. De Nieuwe Stad bestaat uit vintage winkeltjes, hippe café’s én stadsstrand Zandfoort aan de Eem. Ook de binnenstad trekt erg veel bekijks met prachtige gebouwen zoals de Lange Jan a.k.a de Onze Lieve Vrouwentoren (het zal jou vast niet meer opvallen, maar ons wel!) vol gezellige pleinen, restaurants en winkels. De perfecte stad om na werktijd nog lekker doorheen te wandelen en je vrije tijd te spenderen!

Bekijk alle vacatures in Amersfoort

 

Onze vacatures in Amersfoort

Vette bedrijven… Toffe jobs… Even iets concreter nu. Waar kan je dan precies aan denken? Eigenlijk aan alles waar jij naar op zoek bent! Een flexibele bijbaan naast je studie, chill vakantiewerk, een baan tijdens je tussenjaar, een parttime baan naast je deeltijd opleiding, fulltime werk óf een startersfunctie na het behalen van je diploma. En binnen deze banen zijn er natuurlijk ook weer verschillende mogelijkheden. Hieronder zie je een overzicht van de sectoren waarin wij de meeste vacatures aanbieden!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Amersfoort

Oké, je bent op zoek naar een nieuwe baan, hoe nu verder? Er zijn eigenlijk 3 mogelijkheden: solliciteer op een vacature online, maak een job-alert aan of schrijf je binnen 1 minuut gratis in. Bij een sollicitatie of aanmelding nemen we binnen 24 uur contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Gewoon online, dat is net zo makkelijk! Tijdens dit gesprekje kletsen we gezellig over jouw situatie, waar je naar op zoek bent, wat je leuk zou vinden om te doen én wat absoluut niet. Ook bespreken we natuurlijk wat praktische zaken, zoals hoe ver je zou willen fietsen of rijden naar je nieuwe baan én hoeveel salaris je graag wilt verdienen. Op basis van al deze gegevens kunnen wij jou de meest interessante vacatures voorleggen én jouw profiel voorleggen bij de meest passende bedrijven. Super handig toch!

Gratis inschrijven

Team Amersfoort staat voor je klaar!

Met meer dan 2000 aangesloten bedrijven in en rondom Amersfoort ligt een passende baan via JAM voor het oprapen. We leren je graag beter kennen om je te helpen met een toffe nieuwe uitdaging! Meld je gratis aan en we spreken je graag snel!

Check alle vacatures in Amersfoort