Uitzendbureau Bergeijk

Op zoek naar een nieuwe baan in Bergeijk? Dan ben je bij uitzendbureau JAM aan het juiste adres! Met onze wortels in de Kempen kunnen wij je als geen ander helpen aan een nieuwe uitdaging in Bergeijk en omgeving. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Check dan direct onze vacatures Bergeijk.

JAM uitzendbureau in Bergeijk

Hoi! Wij zijn JAM uitzendbureau Bergeijk gericht op jongeren, studenten en starters. Al jarenlang zijn wij actief in Bergeijk, waardoor we ondertussen een enorm netwerk aan organisaties en bedrijven hebben opgebouwd. Ze zijn allen uniek: van kleine tot grote bedrijven, formeel tot informeel, technisch tot creatief en ga zo maar door. Het enige wat zij allemaal gemeen hebben is dat ze op zoek zijn naar jong talent zoals jij. Daarvoor hebben ze de hulp van ons ingeroepen. Dus ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiebaan, parttime / fulltime baan of startersfunctie in Bergeijk? Zoek dan niet verder!

Ben je benieuwd wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Dan kan je op twee manieren aan de slag gaan. Allereerst kun je natuurlijk eens een kijkje nemen tussen onze openstaande vacatures in Bergeijk. Solliciteren doe je eenvoudig en snel online. Kan je momenteel niets vinden wat aansluit bij je wensen, interesses, opleiding of ambitie? Maak dan een gratis profiel aan. Aan de hand van jouw profiel kunnen wij je vrijblijvend voorstellen bij passende bedrijven en is ook op die manier een nieuwe baan dichterbij dan je denkt!

Inschrijven

Werken in Bergeijk

Het Kempische Bergeijk kent een klein dorpscentrum, waar je altijd terecht kan voor een baan in de horeca, retail of supermarkt. Voor de handige Harrie’s onder ons wordt het pas interessant als je het grote industrieterrein van Bergeijk op fietst. Bedrijventerreinen Waterlaat en Het Stoom bevinden zich dicht in het centrum van Bergeijk en zijn de grootste bedrijventerreinen van de gemeente. Er zijn zowel grote, internationale bedrijven terug te vinden als wat kleinere MKB-bedrijven. De meesten zijn gericht op de metaal- en staalbranche. Hier kan je dus terecht voor een baan in de techniek, finance, administratie, IT of bijvoorbeeld marketing!

Alle vacatures in Bergeijk

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Bergeijk?

Zoals hierboven vermeld zijn er ontzettend veel bedrijven in Bergeijk te vinden, die allemaal op zoek zijn naar jong talent zoals jij! Van een bijbaan of vakantiewerk naast je studie, tot een startersfunctie na het behalen van je diploma of een nieuwe uitdaging met al een paar jaar werkervaring op zak. Wij kunnen je helpen aan zeer diverse banen. Kijk hieronder voor een greep van de mogelijkheden!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Bergeijk

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een gratis account aan op onze website. Aan de hand van de gegevens en wensen die jij invult, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht hebben we direct een aansluitende vacature voor je of kunnen wij je vrijblijvend voorstellen bij een bedrijf dat past bij jouw profiel. Zo zit jij volgende week misschien al op je nieuwe werkplek!

Gratis inschrijven

 

Team Bergeijk staat voor je klaar!

JAM team Bergeijk staat elke dag in contact met al onze aangesloten bedrijven en zijn daarmee altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures uit de buurt. Ze zijn bij elk bedrijf persoonlijk langs geweest, waardoor ze je altijd meer kunnen vertellen over het bedrijf dan alleen de werkzaamheden. De sfeer, het team, de cultuur en alle leuke extra’s voor het personeel zijn namelijk net zo belangrijk bij het maken van je keuze!

Heb je nog vragen, is iets niet helemaal duidelijk of ben je gewoon benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel, mail of app ons dan gerust! We horen graag van je.

Ik wil de vacature(s) van mijn bedrijf in Bergeijk op jullie site!

Bent u op zoek naar tijdelijke of vaste medewerkers voor uw bedrijf? Bijvoorbeeld gedurende de vakantieperiode of het invullen van juniorfuncties? JAM is hét uitzendbureau in Bergeijk op het gebied van jong talent! Wij helpen u graag uw vacatures onder de aandacht te brengen van jongeren, studenten en starters in de buurt. 

Uitzendbureau Bergeijk

Schrijf je in voor JAM uitzendbureau Bergeijk.

Inschrijven