Uitzendbureau Beuningen

Op zoek naar een uitzendbureau in Beuningen? Bij JAM uitzendbureau Beuningen ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een nieuwe bijbaan, vakantiewerk of startersfunctie óf als je als organisatie op zoek bent naar jong talent uit de buurt. Meer informatie lees je hieronder!

JAM uitzendbureau in Beuningen

Hoi! Wij zijn JAM, een uitzendbureau in Beuningen gericht op studenten, starters en young professionals. Omdat de gemiddelde leeftijd van onze recruiters 26 jaar is, begrijpen wij als geen ander waar jij naar op zoek bent in een baan. Daarom zijn alle aangesloten bedrijven (nu al meer dan 2000) door ons helemaal Young Professional-proof gekeurd. Dus vind jij het lastig om tussen alle vacatures op het internet, het bedrijf te vinden dat écht bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op! Wij stellen je graag aan organisaties voor die zeker bij jou passen!

Gratis inschrijven

Werken in Beuningen

Een baan zoeken in Beuningen. Dat klinkt misschien niet heel moeilijk. Maar wat weet je nu eigenlijk écht allemaal van alle organisaties die in deze regio gevestigd zijn? En zie je er misschien een paar over het hoofd? Dat is natuurlijk helemaal geen probleem, want daarom zijn wij er. Samen met ons vind jij werk in Beuningen dat écht bij je past!

Onze vacatures in regio Beuningen

Je kan bij JAM uitzendbureau Beuningen terecht als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een bijbaan naast je studie, vakantiewerk, een baan tijdens je tussenjaar, tijdelijke of vaste parttime en fulltime banen óf een startersfunctie na het behalen van je diploma! En zelfs dan zijn er nog ontzettend veel mogelijkheden in soort werk en sectoren waarin je aan de slag kan. Bekijk hieronder de sectoren waarin wij je kunnen helpen bij het vinden van een baan óf bekijk onze vacatures in Beuningen voor een actueel overzicht!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

 

Aanmelden uitzendbureau Beuningen

Onze hulp is áltijd gratis en vrijblijvend. Jij bepaalt of je ergens aan de slag wilt gaan of niet. Daarom is het juist zo fijn als wij met je meekijken naar werk dat bij je zou passen. Na het aanmaken van een profiel op onze website, plannen we graag een videocall met je in. Dit duurt ongeveer een half uurtje, zodat wij een goed beeld van jou kunnen krijgen, maar jij uiteraard ook van ons. Daarna kunnen wij je makkelijk via WhatsApp relevante vacatures doorsturen. Zit er iets tussen dat je aanspreekt? Dan regelen wij het sollicitatiegesprek voor je!

Gratis inschrijven

Team Beuningen staat voor je klaar!

Klaar voor je volgende uitdaging? Ons team in Beuningen staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van je droombaan. Check onze actuele vacatures in Beuningen óf maak een gratis account aan. Tot snel!

Kom in contact met ons