Uitzendbureau Grave

Jong talent in Grave opgelet! Op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een young professional proof organisatie? Dan ben je bij JAM uitzendbureau Grave aan het juiste adres! Want met meer dan 2000 aangesloten bedrijven die op zoek zijn naar jongeren, studenten en starters ligt jouw nieuwe baan binnen handbereik.

JAM uitzendbureau in Grave

JAM uitzendbureau Grave is gericht op jongeren, studenten en starters uit de buurt. Je kan bij ons terecht als je op zoek bent naar een leuke bijbaan naast je studie, vakantiewerk, een parttime of fulltime baan of een startersfunctie. Ons jonge team van recruiters helpt jou met het vinden van een baan die écht bij je past. Want dat kan soms nog best lastig zijn in die jungle van vacatures. En als je dan een gave vacature hebt gevonden, dan ben je nooit helemaal zeker of het bedrijf wel echt bij je past. En dan hebben we het ook nog niet over al die motivatiebrieven die je moet schrijven. Met een profiel bij JAM is dat allemaal verleden tijd. Door middel van een korte videocall leren onze recruiters jou beter kennen en stellen je vacatures voor van bedrijven die bij je passen. En die motivatiebrief, die hebben wij niet nodig :)

Werken in Grave

Een baan in Grave? We got you covered! Lekker op de fiets om files te ontwijken of stap jij lekker droog in de auto? Niet alleen in Grave zijn er leuke banen te vinden, ook in de dorpen daaromheen! Bijvoorbeeld Reek, Escharen en Overlangel. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en we helpen je graag met het vinden van jouw volgende baan in Grave!

Bekijk alle vacatures in Grave

Onze vacatures in regio Grave

Hoeveel uur wil je graag werken? Een baan dat aansluit op je studie, een carrièreswitch of gewoon iets tijdelijks om je vaste lasten te kunnen betalen? Een baan in de logistiek, klantenservice, administratie, productie of iets heel specifieks? Wat je wensen en ambities ook zijn, we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

 

Aanmelden uitzendbureau Grave

Jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging begint met een JAM-profiel. Laat je gegevens achter en we plannen zo snel mogelijk een videocall met je in. Jouw vaste contactpersoon komt zelf ook uit jouw regio en wil je graag wat beter leren kennen! Zo kan hij of zij jou vacatures voorleggen die echt passen bij jouw wensen en ambities én ook belangrijk: bij bedrijven die bij jou passen.

Team Grave staat voor je klaar!