Uitzendbureau Maastricht

Op zoek naar werk als young professional in de culturele stad Maastricht lastig? We've got you coverd! JAM biedt een scala aan vacatures in Maastricht en omgeving. Ben je op zoek naar een fulltime baan, parttime job of een bijbaan zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres! Benieuwd? Check hieronder alle huidige vacatures in Maastricht.

JAM uitzendbureau in Maastricht

Hallo daar! Welkom bij JAM, de bruisende hub voor young professionals in Maastricht. Wij hebben ons hoofdkantoor in Eindhoven, maar hebben ook nog een kantoor in Amsterdam, Utrecht en dus het zo mooie en gezellige Maastricht! Ons doel is simpel: jou, en alle andere studenten, starters en jonge talenten, ondersteunen bij het verwezenlijken van jullie droomcarrières. Dus ja, ook hier in het prachtige Maastricht!

"Werken hoort er nou eenmaal bij," hoor je vaak. Wij dachten ooit hetzelfde, maar nu weten we beter. Waarom? Omdat wij intensief samenwerken met geweldige bedrijven, en sommige daarvan zijn vast al bekend, terwijl andere misschien nog onontdekt zijn maar naadloos aansluiten bij jouw wensen. Dus wil je fulltime of parttime aan de slag? Zoek je een toffe bijbaan waar je wat extra geld kan verdienen? Zoek je die perfecte startersfunctie of wil je gewoon lekker in de vakantie werken? Hebben wij voor je! We kijken niet alleen naar jouw werkervaring en vaardigheden; we willen jouw verborgen talenten naar boven halen. Daarmee matchen we je aan de meest inspirerende bedrijven en de best passende banen. We gaan op zoek naar kansen waar wij zelf ook enthousiast van worden en helpen jou om met succes die nieuwe fase van jouw professionele leven te betreden.

Check hier de vacatures in Maastricht

Maastricht na werktijd

Welkom in het bruisende Maastricht, waar de carrièremogelijkheden voor jou net zo sprankelend zijn als de stad zelf. Deze betoverende stad, gelegen in het zuiden van Nederland, staat bekend om zijn unieke charme en levendige sfeer. Naast boeiende banen biedt Maastricht ook tal van mogelijkheden voor plezier en ontspanning buiten werktijd. Maastricht is een stad vol historische pracht, gezellige pleinen en bruisende terrassen waar je jouw hard verdiende geld kunt omzetten in onvergetelijke avonden. De stad ademt kunst, cultuur en geschiedenis, en er zijn altijd spannende evenementen en activiteiten om deel aan te nemen. Met de Universiteit Maastricht en andere vooraanstaande onderwijsinstellingen om de hoek, is Maastricht de perfecte studentenstad. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een bruisend professioneel én sociaal leven.

Bekijk alle vacatures in Maastricht

Aanmelden uitzendbureau Maastricht

Nu je zover bent gekomen, zou het eigenlijk zonde zijn om te vertrekken zonder een account aan te maken. Serieus, een account is ontzettend handig, het is gewoon gratis en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. Met een JAM-account leren we jou beter kennen en begrijpen we dat je op zoek bent naar die ideale baan. Je kunt ons eigenlijk beschouwen als die ene vriend die altijd voor jou de nieuwste vacatures in de gaten houdt. Handig, toch?

Schrijf je gratis in bij JAM

Team Maastricht staat voor je klaar! 

Ons Maastrichtse team staat klaar om je te ondersteunen bij het vinden van jouw perfecte baan. Door middel van een persoonlijke videocall kunnen we een diepgaander inzicht in jou krijgen, waardoor we op maat gemaakte vacatures kunnen aanbieden. Geen verspilde tijd, enkel wat jij nodig hebt. Bovendien, hier is nog een voordeel: wanneer je interesse hebt in een vacature, hebben wij de juiste contacten om jou sneller door het sollicitatieproces te loodsen. Dat geeft je een voorsprong en vergroot je kans op die felbegeerde baan. Waar wacht je nog op? We kijken uit naar ons gesprek en helpen je graag op weg naar succes! :)

Schrijf je in bij team Maastricht