Uitzendbureau Oss

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in Oss? Ons team staat iedere dag in contact met een hoop gave bedrijven in deze regio en zijn daarom vaak als eerste op de hoogte van openstaande functies en de nieuwste vacatures. Van bijbaan tot startersfunctie: bij JAM helpen wij je graag om onder de aandacht te komen bij bedrijven die bij jou passen! Benieuwd geworden? Lees dan snel verder of bekijk direct onze openstaande vacatures in Oss en omgeving.

JAM uitzendbureau in Oss

Hallo, leuk dat je er bent! Wij willen onszelf graag aan je voorstellen. Wij zijn JAM, een uitzendbureau gericht op jongeren, studenten en starters in o.a. regio Oss. Iedere dag staan wij in contact met diverse bedrijven uit deze regio die op zoek zijn naar jong talent zoals jij. Omdat ze weten dat dat onze doelgroep is, gebruiken ze ons platform om hun vacatures bij jou onder de aandacht te krijgen. Daarom vind je bij ons de nieuwste bijbanen, , parttime banen, fulltime banen en startersfuncties! Ervaring of niet, wij helpen jou aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt!

Bekijk direct onze openstaande vacatures in Oss. Weet wel dat veel vacatures de website helaas niet halen, omdat we deze eerst voorleggen aan ingeschreven kandidaten. Wil jij ook een streepje voor hebben? Maak dan direct een gratis account aan!

Gratis inschrijven

 

Werken in Oss

Zoek je een baan in Oss? Dan heb je geluk! Oss is namelijk een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats voor veel bedrijven. Het ligt strategisch gezien erg gunstig in Nederland en daarnaast is zowel vervoer over de weg, het water én het spoor mogelijk! Door deze gunstige factoren is er in Oss een grote diversiteit aan bedrijven en organisaties te vinden, variërend van zware industrie, transport- en logistieke dienstverleners, lichte ambachtelijke bedrijven en bedrijfsverzamelgebouwen, tot detailhandel, horeca en kantoren. Er zijn lokale MKB-bedrijven gevestigd, maar ook grote internationaal gerichte ondernemingen. Oss beidt daarom voor ieder wat wils!

Bekijk alle vacatures in Oss

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Oss?

Bij JAM uitzendbureau Oss hebben we diverse vacatures. Zo hebben we vacatures voor de beginners onder ons, die bijvoorbeeld net van school komen en nog niet echt praktijkervaring hebben. Maar ook voor degene die wel al een paar jaar werkervaring hebben en bijvoorbeeld een stapje hogerop willen. Wij hebben vacatures van één of twee dagen in de week in de vorm van een bijbaan, maar ook startersvacatures van 40 uur in de week. Kortom, ervaring of niet, diploma of niet, wij helpen jou bij die volgende stap in je carrière!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Oss

Een account bij JAM is helemaal gratis en geeft jou direct toegang tot ons platform. Hier heb jij als één van de eerste toegang tot de nieuwste vacatures, kan je oproepen ontvangen van bedrijven uit de buurt en kan je je profiel zichtbaar maken in de Talentenbank waardoor jij onder de aandacht komt van alle aangesloten bedrijven. Ga je via ons aan de slag? Dan kan je hier ook je werkagenda en salaris tot nu toe bijhouden.

Gratis inschrijven

 

Team Oss staat voor je klaar!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Team Oss staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een gave functie én bedrijf die aansluiten bij jouw wensen, interesses en ambities. Solliciteer op online vacatures, maak een gratis account aan of neem gewoon even contact met ons op. We horen graag van je!

Kom met ons in contact

 

Uitzendbureau Oss

Schrijf je in voor JAM uitzendbureau Oss.

Gratis inschrijven