Uitzendbureau Vught

Op zoek naar vacatures die bij jou past? Dan ben je bij uitzendbureau JAM Vught aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in werk voor jongeren, studenten en young professionals. Ons team in Vught helpen je graag bij het zoeken van een leuke bijbaan, vakantiewerk, parttime of fulltime baan! Ook doen wij alles online! Je bekijkt direct onze actuele vacatures en solliciteert makkelijk en snel. Benieuwd? Klik op de button hieronder om de vacatures te zien!

JAM uitzendbureau in Vught

Onze missie is om jongeren, studenten en starters een succesvolle start op de arbeidsmarkt te bieden. Uitzendbureau JAM Vught begrijpt dat dat voor iedereen op een andere manier wordt ingevuld. Misschien ga je nog naar school en ben je op zoek naar flexibel werk waarover je zelf de controle houdt. Misschien ben je net afgestudeerd, maar heb je nog weinig ervaring en ben je op zoek naar je eerste baan. Of misschien heb je al een aantal jaren ervaring, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging. Op welk punt je ook staat in je leven, wij ondersteunen jou graag in je zoektocht naar een nieuwe baan!

Gratis inschrijven

 

Werken in Vught

Vught is een dorp in Noord-Brabant waar je veel werkgelegenheid en Brabantse gezelligheid vindt! Lijkt verkoop je leuk? In het Vughtse centrum vind je winkels waar ze zeker wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Ook zijn er veel lokale ondernemers. Doe je liever fysiek werk? Niet ver van het centrum is een bedrijventerrein, waar logistieke bedrijven gevestigd zijn. Verder ligt Vught vrijwel tegen 's-Hertogenbosch aan, waardoor de plaats uitstekende mogelijkheden met het openbaar vervoer biedt. Werken in Vught betekent leuke banen in talloze branches! Nieuwsgierig geworden wat voor vacatures er zijn? Scrol dan snel verder.

Bekijk alle vacatures in Vught

 

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Vught?

De missie van uitzendbureau JAM Vught is om studenten, starters en young professionals te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Of je nou op zoek bent naar een bijbaan in de weekenden, een parttime baan naast je studie of een startersfunctie. Samen met jou gaan we op zoek naar een leuke baan binnen een bedrijf dat écht bij je past. Op die manier kan jij alvast werkervaring opdoen in een branche die jou interessant lijkt óf kan je al je opgedane kennis nu eindelijk gaan toepassen in de praktijk!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Vught

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Maak dan een gratis account aan op onze website en we nodigen je graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en kunnen wij uiteraard gerichter te werk gaan. Zo heb jij binnen no time een toffe functie op zak!

Gratis inschrijven

 

Team Vught staat voor je klaar!

Ons team in Vught staat voor je klaar om jou te helpen bij het zoeken naar een passende baan. Zij kijken niet alleen naar je ervaring en diploma’s, maar ook naar je persoonlijkheid. Werk je liever zelfstandig of in teamverband? Welke sfeer binnen een bedrijf past het beste bij je? Al deze dingen zorgen ervoor dat jij straks nóg beter op je plek zal zitten dan wanneer alleen naar de functie-eisen wordt gekeken. Ons team in Vught kan jou hierin adviseren, omdat zij bij alle bedrijven langs zijn geweest voordat de vacatures op onze website worden geplaatst. Op die manier hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar kunnen we jou alles vertellen over jouw nieuwe werkplek!

Kom met ons in contact

 

Ik ben op zoek naar jong talent voor mijn bedrijf in Vught!

Bent u op zoek naar tijdelijk of vast jong talent uit de omgeving van Vught? Wij van JAM zetten werken in de regio opnieuw op de kaart en brengen uw bedrijf onder de aandacht van beschikbare kandidaten bij u uit de buurt. Maak dan snel een JAM bedrijven profiel aan. Zo kunt u kosteloos oproepen en vacatures plaatsen. Benieuwd naar andere mogelijkheden en diensten die wij aanbieden? Neem dan even contact met ons op of kom gezellig langs voor een kop koffie!

Uitzendbureau Vught

Schrijf je in voor JAM uitzendbureau Vught 

Gratis inschrijven