Uitzendbureau Wijk en Aalburg

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de omgeving van Wijk en Aalburg? Dan ben je bij uitzendbureau JAM aan het juiste adres! Met een netwerk van meer dan 2000 bedrijven in Nederland helpen we jou graag met het vinden van een nieuwe uitdaging!

JAM uitzendbureau in Wijk en Aalburg

Misschien heb je al wel eens van ons gehoord, misschien ook nog niet. Wij zijn uitzendbureau JAM, gericht op jong talent in Nederland. Wij helpen jongeren, studenten, starters én young professionals met het vinden van hun eerste bijbaan tot aan een vervolgstap in hun carrière. Het maakt bij ons niet uit of je wel of geen opleiding hebt gehad óf welk niveau je dan hebt gedaan. We hebben banen voor universitair afgestudeerden én schoolverlaters. Wij vinden namelijk dat iedereen een succesvolle kans op de arbeidsmarkt verdiend!

Werken in Wijk en Aalburg

Omdat Wijk en Aalburg aan de N267 ligt, kan je eigenlijk alle kanten op! Op die manier kan je je breder oriënteren dan het dorp zelf. Wat verder naar het zuiden liggen Waalwijk, Drunen, Vlijmen en Den Bosch op een prima rijafstand. Wij gaan ons best doen om een leuke baan te vinden die helemaal bij je past. Want als je lekker op de fiets wilt, heb je andere wensen dan wanneer je een auto tot je beschikking hebt! Laat het ons weten en we kijken graag met je naar alle mogelijkheden.

Bekijk alle vacatures in Wijk en Aalburg

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Wijk en Aalburg?

Bij uitzendbureau JAM Wijk en Aalburg bieden wij een grote diversiteit in vacatures. Niet alleen wat betreft opleidingsniveau, maar ook gezien de sectoren én wat voor soort banen. Denk hierbij aan bijbanen, vakantiewerk, parttime werk, fulltime werk of startersfuncties. Na al die jaren hebben we een groot netwerk van aangesloten bedrijven weten op te bouwen, waardoor we ook die diversiteit aan kunnen bieden. Hieronder zie je een opsomming met de branches waarin wij vaak de meeste vacatures hebben. Ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan zeker even contact met ons op, want we kijken graag met je mee!

JAM Kantoor // Sales, inkoop, administratiefinancieel, backoffice, HR, marketing, klantenservice, IT

JAM Logistiek // Magazijn, logistiek, expeditie, in- en ompak, heftruckchauffeur, supply chain

JAM Techniek // Productie, operators, assemblage & montage, engineering, techniek

JAM Horeca // Cateringevenementen & festivalshoreca en promotie

Aanmelden uitzendbureau Wijk en Aalburg

Ready for the next step? Maak een gratis profiel aan op onze website en laat onze ervaren recruiters met je meekijken naar een passende nieuwe baan. Alles is altijd vrijblijvend: je zit nergens aan vast. We stellen je graag een aantal vacatures voor, maar jij bepaalt of het bij je past of niet en je voorgesteld wilt worden bij het bedrijf. Zie het gewoon als een extra iemand die samen met jou de beste vacature zoekt!

Gratis inschrijven

Team Wijk en Aalburg staat voor je klaar!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan op je gemak een kijkje bij al onze openstaande vacatures óf maak een gratis account aan als je op zoek bent naar iets specifieks. We horen graag van je en helpen je graag verder!

Kom in contact met ons