Vakantiewerk in Uden

Ben je op zoek naar vakantiewerk in Uden? Dan kunnen we ons voorstellen dat het lastig is om iets te vinden. Natuurlijk, je kunt aankloppen bij een supermarkt, de bioscoop of bij een café op de markt. Maar er is veel meer. Ben je bijvoorbeeld al eens op het bedrijventerrein geweest? Nee? Begrijpelijk. Je komt er ook niet zomaar. Misschien alleen als je lid bent van één van de sportscholen die er zitten.

Wij snappen dat het soms lastig is om een leuke vakantiebaan in Uden te vinden. Daarom helpen wij je bij JAM met het vinden van leuk vakantiewerk in Uden. Hieronder zie je in welke richting wij bijvoorbeeld vakantiewerk voor je hebben.

Vakantiewerk in de logistiek

In Uden zitten veel logistieke bedrijven. Dit komt doordat Uden een goede ligging heeft. Vlak bij de A50 en best dicht in de buurt van de Duitse en Belgische grens. Logistieke bedrijven zijn in de vakantieperiodes regelmatig  op zoek naar jongeren die willen helpen in het magazijn. Steek je dus graag je handen uit de mouwen en wil je lekker verdienen? Dan is een vakantiebaan in de logistiek voor jou de beste keuze! 

Check alle logistieke vacatures

Vakantiewerk in de groensector

Wat is er lekkerder dan in de zomervakantie buiten werken? Niets toch? Zonnetje op je bol, lekker bij bruinen en tegelijkertijd geld verdienen. Er is veel vakantiewerk in Uden in de groensector. Denk aan hoveniers en groenten- en fruittelers. Vaak begint je dag hier op tijd, maar dat betekent automatisch ook dat je lekker vroeg klaar bent. Tijd genoeg dus om daarna nog naar Hemelrijk te gaan. Of om gewoon lekker in de achtertuin te chillen. 

[button link="Bekijk alle vacatures in Uden

Vakantiewerk in de horeca

Volle terrassen, gave festivals . Als je op zoek bent naar vakantiewerk in de horeca, dan ben je in Uden op de juiste plek. Niet alleen worden er leuke lokale festivals georganiseerd. Ook de Markt zit helemaal vol . We hebben bij JAM contacten met meerdere Udense horecabedrijven. Zij zijn maar wat blij als jij in de zomer kan meehelpen. In de bediening, de keuken of de afwas. 

Check onze horeca vacatures

Wij hebben vakantiewerk in Uden voor jou!

Bij JAM kunnen we je in contact brengen met meerdere bedrijven die vakantiewerk in Uden aanbieden. Zo kun jij de keuze maken welk werk het beste bij je past. Werken in de logistiek, het groen of de horeca. Het kan allemaal!

[button link="Bekijk alle vacatures in Uden