Voor starters

Klaar voor jouw eerste of tweede stap op de arbeidsmarkt? Bij JAM vind je jouw droombaan!

JAM fixt jouw startersfunctie!

Net je diploma op zak en ready om de arbeidsmarkt te bestormen? Dan kijken wij graag met je mee naar een vette startersfunctie! Because we’ve all been there: het vinden van een gave startersfunctie nadat wij onze diploma’s in ontvangst hadden genomen. Allemaal gevallen en opgestaan, maar uiteindelijk ervan geleerd. Deze kennis en ervaring heeft ons als team bij elkaar gebracht en nu staan wij klaar om anderen te helpen bij het vinden van hún nieuwe uitdaging.

Bekijk de startersfuncties

We get the job & we've got the job!

Met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar bevinden wij ons midden in de doelgroep, daardoor begrijpen wij precies in wat voor situatie jij je bevindt. Wij hechten niet veel waarde aan ervaring, wij kijken liever naar talenten en competenties. Ben jij de kletskous in de vriendengroep? Dan is een functie in de klantenservice wellicht wat voor jou! Is stilzitten niks voor jou en werk je liever met je handen? Overweeg dan een functie in de productie of logistiek! Wil jij jezelf ontwikkelen op kantoor? Dan hebben wij genoeg kantoorfuncties voor jou in de aanbieding.

HOE WERKT HET?

🤩 Weet jij al wat je zoekt? Nice! Bekijk onze startersfuncties vacatures!

🚀 Nadat jij je sollicitatie hebt verstuurd, neemt één van onze gezellige collega's contact met je op

💻 Tijdens een korte online kennismaking leren jij en de recruiter elkaar kennen en kijken jullie samen of de vacature bij je past, en ook worden er andere opties besproken

🎉 Vind jij het een vette job? Dan word je voorgesteld aan het bedrijf. Is het bedrijf ook geinteresseerd? Dan mag je op gesprek!

🍉 Stiekem weten wij al welke vragen gesteld gaan worden tijdens jouw gesprek, dus jij gaat altijd voorbereid op pad! Zo heb jij een streepje voor op de andere sollicitanten!

😉 Is het een match? Dan heb jij jouw nieuwe job gevonden! 

💪 Naast uitzenden is het ook mogelijk om direct onder contract te komen bij de werkgever

🤳 Ook tijdens je nieuwe job staan wij voor je klaar voor vragen en blijven we betrokken 

Weet je nog niet zo goed wat je zoekt? Maak dan een gratis profiel aan! Jij geeft jouw voorkeuren en wensen aan, en één van onze recruiters gaat op zoek naar een passende match! 

Maak een profiel aan