Voor Young Professionals

Klaar voor jouw eerste of tweede stap op de arbeidsmarkt? Bij JAM vind je jouw droombaan!

De springplank voor jouw carrière!

Bij JAM kijken we verder dan alleen ervaring en competenties. We halen jouw talenten en alle mogelijkheden boven water en verbinden je met de beste bedrijven en meest passende banen in jouw regio. Zo gaan wij op zoek naar banen waar we zelf óók zouden willen werken en helpen jou aan een succesvolle start van je werkende leven!

Zie ons als iemand waar je op kunt bouwen, die je kunt vertrouwen, waar je mee kunt lachen en die voor je klaar staat. En vooral: iemand die jou snapt, begrijpt waar jij tegenaan loopt en weet waar jij behoefte aan hebt. Wij houden niet van over the top, van loze beloftes en er omheen draaien. Wel van eerlijkheid en zeggen hoe het écht zit. Zodat je weet wat je kunt verwachten. Zowel van ons als je nieuwe baan. Dat doen we zonder moeilijk gedoe en in open, persoonlijke gesprekken. En daarom zijn we altijd bereikbaar.

Bekijk vacatures

Laat onze recruiters met je meezoeken!

Heb je geen ervaring, heb je geen idee waar je moet beginnen, weet je niet zo goed wat je zoekt of heb je gewoon even hulp nodig bij het vinden van een baan die bij jou past? Dan staat ons team van young professionals altijd klaar om je hierbij te helpen! Met meer dan 2000 aangesloten bedrijven in ons netwerk moet dat wel goedkomen. Doordat we regelmatig bij deze bedrijven op bezoek gaan, kunnen wij je garanderen dat je op een leuke plek terecht komt!

Is het jouw eerste (of tweede) stap op de arbeidsmarkt? Dat is best spannend! Misschien weet je nog niet zo goed wat bij je past, en kan je wel wat hulp gebruiken bij deze zoektocht. Ons team bestaat uit 30 enthousiaste young professionals met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar. Wij kunnen ons goed verplaatsen in jouw situatie en struggles. Door een gratis profiel aan te maken, krijgen wij inzicht in wat je zoekt en helpen we bij het vinden van jouw droombaan!

Maak een profiel aan

HOE WERKT HET?

🤩 Weet jij al wat je zoekt? Nice! Bekijk onze startersfuncties vacatures!

🚀 Nadat jij je sollicitatie hebt verstuurd, neemt één van onze gezellige collega's contact met je op

💻 Tijdens een korte online kennismaking leren jij en de recruiter elkaar kennen en kijken jullie samen of de vacature bij je past, en ook worden er andere opties besproken

🎉 Vind jij het een vette job? Dan word je voorgesteld aan het bedrijf. Is het bedrijf ook geinteresseerd? Dan mag je op gesprek!

🍉 Stiekem weten wij al welke vragen gesteld gaan worden tijdens jouw gesprek, dus jij gaat altijd voorbereid op pad! Zo heb jij een streepje voor op de andere sollicitanten!

😉 Is het een match? Dan heb jij jouw nieuwe job gevonden! 

💪 Naast uitzenden is het ook mogelijk om direct onder contract te komen bij de werkgever

🤳 Ook tijdens je nieuwe job staan wij voor je klaar voor vragen en blijven we betrokken 

 

Weet je nog niet zo goed wat je zoekt? Maak dan een gratis profiel aan! Jij geeft jouw voorkeuren en wensen aan, en één van onze recruiters gaat op zoek naar een passende match! 

Maak een profiel aan