Werken in de catering

Ben jij op zoek naar een baan in de catering? Bij JAM kunnen wij je helpen aan een bijbaan, parttime of fulltime baan in de catering! Zo kun je werken bij grote evenementen, op het vliegveld of bijvoorbeeld bij cateringbedrijven. Interesse? Check onze vacatures in de catering snel.

feestende mensen drankje
catering eten voorbereiden

Vind jij het niet erg om te werken in drukke omgevingen, ben je graag in contact met mensen en weet je van aanpakken? Dan is een baan in de catering wellicht iets voor je! Heb je al een diploma op zak of zoek je gewoon een bijbaan voor naast je studie en heb je nog helemaal geen ervaring? Alle opties zijn mogelijk! We hebben diverse leuke vacatures en zijn altijd op zoek naar jongeren die graag in de catering aan de slag willen gaan.

Bekijk hier alle vacatures in de catering

eten catering

Uitzendbureau in de catering

Bij JAM hanteren we een lokale aanpak. Met 1500+ aangesloten bedrijven hebben wij altijd wel functies waar je aan de slag kan. Met andere woorden: je kunt altijd ergens dicht bij huis aan de slag! Dus of je nu in EindhovenAmsterdamMaastricht of in Utrecht woont: wij helpen jou graag aan een leuke functie als catering medewerker bij jou in de buurt!

Wil je werken op momenten dat het jou uitkomt? Dan kun je via de handige online app zelf bepalen waar en wanneer je werkt. Je kunt namelijk gewoon reageren op de verschillende opdrachten in de catering of de horeca, voor één of meerdere dagen. Ben je meer toe aan een vaste bijbaan, een parttime baan of een fulltime baan? Bekijk dan onze vacatures of schrijf je direct in op onze website, zodat we samen met jou op zoek kunnen gaan naar de ideale baan!

Check alle vacatures hier

Toch niet zo zeker van een baan in de catering?

Klinkt een baan in de catering toch niet helemaal als jouw cup of tea? Gelukkig heeft JAM nog veel meer vacatures in verschillende sectoren, dus er zit altijd iets voor je bij! Misschien is een baan in de logistiek iets voor je, of anders een functie in de administratie, sales of productie.

Ik heb een leuke vacature in de catering gevonden, en nu?

Ben je enthousiast geworden over een vacature en zie je jezelf al werken in die catering functie? Je kunt snel en makkelijk online solliciteren door op de vacatures te klikken en je aan te melden. Laat je gegevens en je cv achter en een van onze collega's neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Pas je in het plaatje? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in. Dat vinden wij erg belangrijk, want op deze manier leren we jou beter kennen, maar andersom jij ons ook. Daarnaast kunnen we je meer vertellen over de vacature en eventueel andere soortgelijke vacatures voorleggen.

Na een positief gesprek stellen we je graag voor bij het betreffende bedrijf, waarna een sollicitatiegesprek op locatie volgt. Dan is het de beurt aan jou om een goede indruk achter te laten! Check voor wat extra hulp deze 10 tips om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.

Op deze manier kun je dus gebruikmaken van ons bedrijvennetwerk om een leuke nieuwe baan te scoren! :) 

Interesse in een baan in de catering?

Schrijf je vandaag nog in bij JAM!

Gratis inschrijven