Werken in de finance

Word jij blij van euro’s, dollars, ponden en pesos? Heb jij een financiële studie gevolgd of ben je daar momenteel nog mee bezig? Wij helpen je graag bij het vinden van een uitdagende bijbaan, parttime baan of fulltime baan in de financiële sector! Klik op de button hieronder voor onze openstaande financiële vacatures of maak een gratis JAM profiel aan.

finance achter bureau
finance

Werken in de finance

Ben jij niet bang van grote getallen, werk je secuur en krijg je kippenvel als alles tot op de cent klopt? Dan ben jij gemaakt voor een baan in de financiële sector! Bij JAM helpen wij je graag bij het vinden van een bijbaan, parttime baan of fulltime baan als financieel administratief medewerker, accountant, business controller, business analyst, etc. Bij veel bedrijven is het echter wel noodzakelijk dat je momenteel met een financiële opleiding bezig bent of al een diploma op zak hebt. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan direct onze openstaande vacatures!

Bekijk alle finance vacatures

lachende mensen

Uitzendbureau voor financiële talenten

Onze missie is om jongeren, studenten en starters een succesvolle start op de arbeidsmarkt te bieden. Dat doen wij door middel van onze lokale aanpak. Dat betekent dat je altijd ergens bij jou in de buurt aan de slag kunt gaan. Daarom bieden wij financiële banen aan in allerlei dorpen en steden in Noord-Brabant, Limburg, Zuid- en Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Gelderland . Ben je op zoek naar een baan in de omgeving van bijvoorbeeld Reusel, Almere Culemborgof Sevenum? Of ga je liever aan de slag in een grotere stad zoals EindhovenTilburgBredaRotterdamUtrecht Venlo, of Amsterdam? Waar je ook aan de slag wil in Nederland, wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte bijbaanparttime of fulltime baan bij jou in de buurt! Kun je op dit moment geen interessante vacatures vinden? Maak dan een gratis JAM profiel aan en blijf op de hoogte van de nieuwste financiële vacatures!

Ik twijfel toch nog aan een baan in de financiële sector

Weet je toch nog niet zeker of een baan als financieel medewerker of accountant wel voor jou is weggelegd? Neem dan eens een kijkje tussen de vacatures in onze andere sectoren. Misschien voel je je wel prettiger bij een baan in de administratie & HR, sales, klantenservice of IT. Ook kunnen wij je persoonlijk verder helpen met het vinden van een baan die echt bij je past. Maak daarvoor even een JAM profiel aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om verschillende mogelijkheden te bespreken.

Ik heb een leuke vacature in de finance gevonden. Wat moet ik nu doen?

Solliciteren heb je binnen twee minuten gedaan. Laat je gegevens en cv achter en wij nemen altijd binnen twee werkdagen even contact met je op. Ben jij geschikt voor de vacature of hebben we toevallig iets anders voor je liggen? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Tijdens deze afspraak willen wij je graag wat beter leren kennen en heb je jouw contactpersoon ook een keer gezien, net zo fijn! Wie weet heb jij binnenkort een gave nieuwe baan in the pocket!

Interesse in een financiële functie? 

Schrijf je vandaag nog in!

Inschrijven