Werken in de Kempen

Wil jij werken in De Kempen? Als je op zoek bent naar een bijbaan, vakantiebaan, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie ben je bij JAM aan het goede adres. Wij helpen jou bij het vinden van een baan in De Kempen die echt bij jou past!

Werken in de Kempen
lachende vrouw achter laptop

Vacatures in De Kempen

De Kempen staat bekend om de vele toeleveranciers die er gevestigd zijn, zoals ASML en VDL. De meeste bedrijven zijn actief in de techniek, productie, horeca en landbouw. Binnen De Kempen heeft iedereen een echte hands-on mentaliteit. Maar werken in De Kempen betekent ook veel gezelligheid met je collega's en een gemoedelijke sfeer op de werkvloer. Vacatures in De Kempen zijn er voor alle opleidingsniveaus, voor zowel bijbanen, parttime banen, fulltime banen en startersfuncties. Wij hebben heel veel vacatures in De Kempen beschikbaar. Weet je nog niet helemaal naar wat voor baan je op zoek bent? JAM helpt je bij het vinden van een baan die echt bij jou past. Wil je aan de slag in Reusel-MierdeBladelEerselHapert of Bergeijk? Of woon je meer in de buurt van OirschotValkenswaardWintelre of Hilvarenbeek en wil je daar aan de slag? Meld je aan en check de vacatures in De Kempen! 

Bekijk vacatures om te werken in De Kempen

teamfoto JAM

Uitzendbureau in De Kempen

Met meer dan 500 aangemelde bedrijven uit De Kempen is er altijd wel een baan voor jou beschikbaar. Op die manier kan jij lekker op de fiets naar je werk toe! 

Bekijk vacatures in De Kempen

Wil jij ook werken in De Kempen?

Schrijf je vandaag nog in en vind jouw nieuwe baan in De Kempen!

Ik wil werken in De Kempen