Werken in de sales

Word jij enthousiast van alles wat met commercie en verkoop te maken heeft? Bij JAM helpen we je graag bij het vinden van een uitdagende bijbaan, parttime of fulltime baan in de sales. Bekijk hieronder alle sales gerelateerde vacatures of maak gratis een account aan!

kantoor sales
sales meeting

Werken in de sales

Ben jij klantgericht, heb je gevoel voor het benaderen van prospects en geeft het jou een kick als je een nieuwe klant hebt binnengehaald? Dan ben jij geboren om de sales in te gaan! Omdat het vak niet zomaar voor iedereen is weggelegd, is het wel van belang dat je op dit moment bezig bent met een sales-gerelateerde opleiding of dat je al een diploma op zak hebt. Is dit het geval óf heb je al aantoonbare ervaring als verkoopmedewerker of commercieel medewerker opgedaan? Dan hebben wij een aantal gave vacatures voor jou online staan, zowel parttime als fulltime! 

Bekijk hier alle vacatures

sales functie

Uitzendbureau voor verkooptalenten

Onze behulpzame aanpak is onze kracht. Dat betekent dat je altijd ergens aan de slag kan gaan bij bedrijven bij jou in de buurt. Met 1500+ bedrijven hebben we sales vacatures in allerlei steden en dorpen door heel Nederland. Ben je op zoek naar een baan in bijvoorbeeld AmsterdamRotterdamHelmond of Veghel of ga je liever aan de slag in een stad zoals Tilburg of Eindhoven BredaUtrecht Maastricht Almere? We helpen je graag bij het vinden van een leuke bijbaan, een nieuwe parttime baan of een fulltime uitdaging!

Daarnaast is JAM gericht op jongeren, studenten en starters. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een parttime baan of een fulltime baan in de sales, we hebben genoeg mogelijkheden. Zit er op dit moment niets tussen wat je aanspreekt? Schrijf je dan gratis in op de website. Op die manier weten we wie je bent en waar je naar op zoek bent en kunnen wij je op de hoogte houden van interessante vacatures!

Ik werk toch liever in een andere sector

Twijfel je toch of een baan in de sales wel echt iets voor jou is? Kijk dan ook eens naar de andere sectoren waarbinnen JAM banen aanbiedt. Wie weet ben jij wel geknipt voor een baan in de horeca, of wie weet is werken in de productie wel echt iets voor jou! Of zou je toch liever in de techniek of in de logistiek werken? Aan jou de keuze!

Ik heb een leuke vacature in de sales gevoden, en nu?

Ben je enthousiast over een vacature die je hebt gevonden? Solliciteer dan direct online door op de rode button naast de vacature te klikken! Laat je gegevens, cv en motivatiebrief achter en dan zal er zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.

Pas jij in het plaatje van het bedrijf wat betreft ervaring, opleiding, vaardigheden, etc.? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij jou in de buurt. Dat vinden we belangrijk om jou beter te leren kennen, zodat we we je uiteindelijk aan een baan kunnen helpen waar je blij van wordt.

Na een positief gesprek leggen we jouw profiel voor bij het betreffende bedrijf en zullen we uiteraard vertellen waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie. Omdat we veel energie steken in het onderhouden van ons bedrijvennetwerk, ligt een gave functie op deze manier dichterbij dan je denkt en lig je ineens boven op de stapel van sollicitanten! :) 

Schrijf je nu gratis in