Werken in de schoonmaak

Vind je het gezellig om in teamverband te werken, ben je nauwkeurig en heb je geen last van smetvrees? Dan ben jij gemaakt voor een baan in de schoonmaak! Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke baan in de vakantie of een vaste fulltime baan. Wij helpen je graag bij het vinden van een baan in de schoonmaak die aansluit bij jouw wensen!

schoonmaak van glas
schoonmaak doek

Werken in de schoonmaak

Wij bieden banen in de schoonmaakbranche aan in verschillende vormen. Ben je iemand die liever in de ochtenden werkt en op tijd klaar is of ga je liever aan het eind van de dag aan de slag? Wil je aan de slag op kantoor bij verschillende bedrijven in de buurt of werk je liever buiten als bijvoorbeeld glazenwasser? Waar je ook naar op zoek bent, wij helpen je graag met het vinden van een baan als schoonma(a)k(st)er, glazenwasser of interieurverzorg(st)er bij jou in de buurt!

Bekijk alle vacatures

vrouw zwart shirt

Uitzendbureau voor schoonmaakwerk

Bij JAM hechten we veel waarde aan onze lokale aanpak. Dat betekent dat je altijd contact hebt met dezelfde regiomanager en dat je altijd ergens aan het werk kan bij jou in de buurt. Met 2000 aangesloten bedrijven hebben wij altijd banen beschikbaar in bijvoorbeeld steden als Eindhoven, Amsterdam, Tilburg en Den Bosch, maar ook in Maastricht, Utrecht, Rotterdam en Breda.

Deze lokale aanpak combineren we al sinds 2012 met onze missie om jongeren, studenten en starters te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Daarom hebben wij veel verschillende bijbanen, vakantiewerk, parttime banen, fulltime banen en startersfuncties in de meest uiteenlopende sectoren. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd van bedrijven die op zoek zijn naar jong talent zoals jij. Schrijf je gratis in en we gaan voor je op zoek naar een passende baan binnen ons netwerk!

Gratis inschrijven

Ik weet nog niet zeker of schoonmaakwerk iets voor mij is…

Ben je nog aan het twijfelen of je wel in de schoonmaakbranche wil werken? Ga dan tijdelijk aan de slag en kom erachter of deze branche voor jou is weggelegd! Je kan ook eens een kijkje nemen bij andere branches waarin wij actief zijn. Wat dacht je van een baan in de zorg, horeca of retail? Vind je het nog lastig om te zeggen wat je echt leuk vindt? Maak dan een gratis JAM profiel aan en dan kijken wij graag samen met jou waar jouw krachten en wensen nou écht liggen. 

Ik heb een leuke vacature gevonden. Wat moet ik nu doen?

Solliciteren doe je makkelijk en snel online. Ook als je geen passende vacature hebt kunnen vinden, kan je een gratis JAM profiel aanmaken, zodat we voor jou persoonlijk aan de slag kunnen gaan met het vinden van een baan. In beide gevallen nemen we na het ontvangen van je sollicitatie of aanmelding even telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op één of meerdere vacatures, jouw wensen en ambities en hoe wij vervolgens te werk zullen gaan. Hopelijk kunnen we jou op deze manier binnenkort feliciteren met je nieuwe baan!

Interesse in een baan in de schoonmaak?

Schrijf je gratis hier in of solliciteer direct!

Bekijk alle vacatures