Werken op Eindhoven Airport

Lijkt het je leuk om te werken in een internationale omgeving en heb je passie voor de horeca, retail of koken? Dan is het vast iets voor jou om samen met je vriend(in)en aan de slag te gaan op Eindhoven Airport. JAM helpt jou aan je nieuwe bijbaan, parttime of fulltime baan!

Eindhoven airport
bavariabar vliegveld eindhoven

Werken in de catering op het vliegveld

Als medewerker horeca en retail kun je op bijna alle horecaconcepten op Eindhoven Airport aan de slag. Zo kun je de ene dag werken in de schitterende Bavaria Bar (zie foto), en sta je de andere dagen bij La Place of bij de koffiebar. Ook qua werkzaamheden is er meer dan voldoende afwisseling. Je kan namelijk werken als pizzabakker, salade maker, soep serveerder, ober, barmedewerker, cassière, afwasser, enzovoorts. 

Moet je ook al deze dingen doen en elke keer ergens anders werken? Nee, zeker niet. Als jij het bij een van de concepten naar je zin hebt en je vindt het werk leuk, dan kunnen we daar natuurlijk rekening mee houden bij de planning!

Catering banen op Eindhoven Airport

lachende man

Op zoek naar een bijbaan, parttime of fulltime baan in de catering?

Zoek je een parttime of fulltime baan in een bruisende en afwisselende omgeving? In samenwerking met JAM biedt Eindhoven Airport jou precies wat je zoekt!
Ben je student of scholier en alleen na schooltijd beschikbaar, maar vind je het wel erg leuk om met andere jongeren en studenten in de catering te werken op Eindhoven Airport? Geen probleem! Je kan namelijk ook als bijbaan aan de slag op Eindhoven Airport, zo lang je gemiddeld maar minimaal 8 uur per week beschikbaar bent én minimaal 17 jaar oud bent. Heb je een tussenjaar of ben je zelfs fulltime beschikbaar? Ideaal! We zijn namelijk doorlopend op zoek naar parttimers en fulltimers ter versterking van het team. 

Schrijf je gratis in

Wat levert zo'n baan op Eindhoven Airport nu eigenlijk op?

Naast het feit dat we je natuurlijk een erg leuke, afwisselende baan op een hele mooie locatie te bieden hebben, heeft een baan als catering medewerker op Eindhoven Airport nog meer voordelen. Zo krijg je namelijk een flinke korting op al het eten en drinken, krijg je een toeslag van 150% op feestdagen, én ontvang je een goed salaris boven het minimumloon! VB: 21 jaar vanaf €13.25 per uur. Daarnaast zijn er weekend- en ochtendtoeslagen waardoor je zelfs nóg meer kan verdienen! 

Ten slotte mag je ook nog eens je voorkeursdagen en -tijdstippen doorgeven waarop je kan werken.

Is een baan in de catering op Eindhoven Airport toch niet helemaal wat je zoekt?

Geen enkel probleem! We bieden je veel verschillende vacatures voor bijbanen, parttime en fulltime werk. Wat je ook zoekt: JAM zoekt graag met je mee. Jij bent misschien wel die kei in techniek die wij zoeken! Of wie weet werk je liever niet op Eindhoven Airport, maar wel graag in de horeca of catering. Of werken in de logistiek, zou dat niet iets voor jou kunnen zijn? Kijk rustig rond tussen al onze vacatures in Eindhoven. We hebben er zoveel, er zit vast iets voor je tussen!  

Interesse om op Eindhoven Airport te gaan werken?

Schrijf je vandaag nog in bij JAM!

Inschrijven