Ben je 20, 21 of 22 jaar oud? Dan hebben we goed nieuws voor je! 
Per vandaag (1 juli 2017) gaan de Wettelijke Minimumlonen voor deze leeftijden namelijk flink omhoog. 

Vanaf vandaag ontvangen ook 22-jarigen het volledige volwassen minimumloon. Voorheen was dit alleen van toepassing voor jongeren van 23 jaar of ouder. 
Daarnaast gaat het minimumjeugdloon voor 18 tot en met 21-jarigen extra omhoog. Dit zie je ook in de tabel hieronder. 
Als 20, 21 of 22-jarige heb je het meeste geluk, want dan gaat je loon tussen de 82 cent en €1,43 omhoog! Maar wat verdien ik dan als ik via het JAM platform ga werken?
Als je via JAM gaat werken bij een van de ruim 850 aangesloten bedrijven, dan kunnen we je in ieder geval de garantie geven dat je minimaal hetzelfde verdient als een werknemer die vast bij dat bedrijf werkt in dezelfde functie, met dezelfde leeftijd en met vergelijkbare werkervaring. 
In de praktijk verdien je bij JAM tussen de 0% en 20% boven het Wettelijk Minimumloon. Dit is echter verschillend per opdracht. 
Het is dus zeker niet zo dat je standaard het Wettelijk Minimumloon verdient via JAM. 

Momenteel hebben we erg veel verschillende vakantiebanen en fulltime banen beschikbaar in alle regio's, dus er is volop keuze. 
Daarnaast bieden we de garantie dat je de dag na je aanmelding aan de slag kunt bij een van de aangesloten bedrijven (mits je gemotiveerd bent natuurlijk!). 
We zijn vooral gefocust op dagjeswerk, vaste bijbanen, vakantiewerk, (tijdelijk) fulltime werk en startersfuncties op alle opleidingsniveaus. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Meld je dan vrijblijvend aan via deze link:

Aanmelden bij JAM

Voor meer informatie: Bedragen Minimumloon 2017 (Rijksoverheid)
  < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->