vakantiekrachten inhuren

Merkt u tijdens vakantieperiodes een extra grote piek en bent u daardoor tijdelijk op zoek naar extra medewerkers? Wij nemen graag de zoektocht naar passend personeel op ons en helpen u bij het vinden van geschikt jong talent!
Uurtarief opvragen
 

Vakantiekrachten inhuren via JAM

Bij JAM helpen wij jongeren, studenten en starters bij het vinden van een passende baan in de regio. Veel van onze jongeren en studenten zijn op zoek naar een leuke baan tijdens bijvoorbeeld de zomervakantie. Gedurende deze periode willen zij parttime of fulltime aan de slag om werkervaring op te doen en uiteraard om een leuk zakcentje te verdienen. Het is uiteraard ook mogelijk om bij een wederzijdse positieve ervaring de vakantiebaan door te trekken tot een vaste bijbaan of parttime baan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kortom: van bijbaan tot fulltime baan, van tijdelijk tot eventueel een vaste aanstelling, wij helpen u bij het vinden van vakantiekrachten! 
Bekijk vacatures in de Kempen

Wat kost het inhuren van een vakantiekracht?

Bij JAM werken wij volgens het “no cure, no pay” principe, wat inhoudt dat u pas betaalt zodra er ook echt iemand aan de slag gaat. Het aanmaken van een bedrijfsaccount, de zoektocht naar geschikte kandidaten én de voorstellen die u van ons ontvangt zijn ten alle tijden volledig gratis en vrijblijvend. Nu horen wij u al denken: “maar wat kost een vakantiekracht inhuren mij nou echt?” Klik dan op de button hieronder en vraag vrijblijvend het uurtarief op.
Uurtarief opvragen
 

Wist u dat...

  • U geen onnodige werkgeverrisico’s loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Wij de vakantiekrachten verlonen, dus dat u daar geen tijd aan kwijt bent?
  • U de vakantiekrachten niet door hoeft te betalen bij bijvoorbeeld ziekte?
  • Als u tevreden bent over een vakantiekracht, u deze gratis mag overnemen na 1040 gewerkte uren?
  • Het ook mogelijk is om een vakantiekracht eerder of direct over te nemen tegen een éénmalig tarief?
  • U écht alleen maar betaalt voor de gewerkte uren?
  • Wij open staan voor allerlei soorten functies, projecten, klussen, etc.
  • U nergens aan vastzit, dus de samenwerking direct kunt stopzetten mocht u ontevreden zijn?
 

Online platform voor het inhuren van vakantiemedewerkers

Na het aanmaken van een gratis bedrijfsaccount krijgt u toegang tot ons online platform. Zodra de vakantiebaan op het platform is geplaatst, wordt deze automatisch zichtbaar voor al onze aangesloten jongeren en studenten. Zij hebben dan de mogelijkheid om meer informatie op te vragen of direct te solliciteren. Daarnaast is het mogelijk om zelf de beschikbare kandidaten te bekijken in de Talentenbank!

Bekijk hier alle beschikbare kandidaten

Kempisch uitzendbureau

JAM is opgericht in Bladel op 1 maart 2012. Onze oprichters en vele van onze collega's zijn geboren en getogen in de Kempen en in de afgelopen jaren hebben we hier dan ook een erg groot netwerk opgebouwd van bedrijven. Wanneer we de kans krijgen om jou beter te leren kennen, kunnen we ons netwerk* gebruiken om erg snel een mooie baan aan je voor te stellen. Mogen we jou helpen bij het vinden van die ideale baan in de Kempen?
*Meer dan 500 bedrijven uit de Kempen zijn bij ons aangemeld!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Kunt u wel een paar vakantiekrachten gebruiken?

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een gratis bedrijfsprofiel aan!
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken