De afgelopen maand hebben wij maar liefst 3 nieuwe collega’s aan ons team mogen toevoegen! Hieronder stellen wij ze graag aan jullie voor:

Wouter Becker

Wouter gaat aan de slag als recruiter in regio Tilburg. En als iemand de regio goed kent, is Wouter het wel. Met jarenlange ervaring in de horeca én de stad Tilburg als woonplaats, is Wouter de beste persoon die jou kan helpen met een passende baan in de buurt!
Iris van Loon

Look who’s back! Ook Iris van Loon maakt weer officieel deel uit van ons team! Doordat ze stage moest lopen was ze even weg, maar ze is nu weer terug als parttime collega. Daarnaast is ze ook nog steeds druk bezig met haar opleiding HRM. Inwerken is voor Iris niet meer nodig, ze heeft zich gelijk gestort op de recruitment in regio de Kempen en Tilburg. Wij zijn in ieder geval blij dat ze weer terug is en wensen haar heel veel succes met deze nieuwe uitdaging!Lars van Overveld

Maak kennis met onze nieuwe stagiair Lars! Lars zit in het tweede jaar van de opleiding Commerciële Economie op de Fontys in Eindhoven en komt het komende semester onze sales- en marketingafdeling versterken. Daarnaast werkt hij aan zijn onderzoeksrapport, waarbij hij de sales-funnel gaat optimaliseren. Namens het hele team van JAMwerkt wensen wij Lars veel succes!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->