Ons team groeit en groeit. Maak kennis met onze nieuwe collega Noëlle! Ze is 22 jaar en woont in Uden. Niet alleen, maar gezellig samen met haar moeder, broertje en twee honden: Bojay en Maddy. En met de puppy’s die afgelopen week zijn geboren, is dat een gezellige boel! Het liefst sport Noëlle elke dag, máár ze zit ook graag met een lekker wijntje op het terras. En wanneer ze juist even rustig aan wil doen, gaat ze lekker naar de manage om een fijn ritje te maken in de natuur.

Noëlle is hiervoor werkzaam geweest bij een klantcontactcenter in Uden. Net zoals iedereen begonnen als Call Agent, maar daarna snel doorgegroeid naar Team Lead. Na bijna twee jaar was Noëlle toe aan een nieuwe uitdaging. Ze reageerde op een vacature op onze website en werd al snel gebeld door Carlo. Ze vertelde waar ze naar op zoek was: contact met mensen, netwerken, afwisseling en zelfstandigheid. De interne functie Junior Recruiter leek haar op het lijf geschreven! En die veronderstelling klopte: na 1,5 week werd ze aangenomen!

Door haar roots in Uden, gaat Noëlle team Noord-Oost Brabant versterken. Haar eerste dagen zijn al goed bevallen. Ze pakt de recruitment op, krijgt steeds meer verantwoordelijkheden én is al mee op pad geweest in het JAM-busje. Ze vertelt dat ze elke dag blij naar huis gaat, omdat ze een leuke dag heeft gehad. Nou Noëlle, dat is wederzijds! We zijn erg blij met jou in het team en wensen je veel succes en plezier met je nieuwe uitdaging!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->