Het marketing team breidt uit! Say hi to Romy! Zij gaat bij JAM aan de slag als Content Marketeer. Ze woont in Eindhoven, lekker dichtbij dus. Maar ze is niet altijd in het gezellige Noord-Brabant gebleven, want tijdens haar opleiding International Business and Languages heeft ze zowel in Düsseldorf als Valencia gewoond. Alhoewel ze het fijn vindt om weer in Eindhoven te zijn, mist ze vaak genoeg het Spaanse zonnetje. Door haar opleiding spreekt ze dus ook meerdere talen, namelijk Engels, Duits, Frans en Spaans.

Naast een talenknobbel heeft Romy ookt een passie voor muziek. Ze struint het liefst marktjes af voor de beste vinyl-pareltjes voor haar platenspeler. Naast dat ze veel hiphop muziek luistert, houdt ze ook van muziek maken. Je vindt haar daarom vaak achter de piano. Daarnaast is ze vaak te vinden op Stratumseind en heeft ze ook verschillende festivals en feestjes op de planning staan.

Romy is redelijk verslaafd aan haar telefoon, zoals ze dat zelf zegt. We zullen maar niet vertellen wat haar gemiddelde schermtijd is. Máár hierdoor weet ze wel altijd wat er speelt op de socials. Lekker handig dus, als Content Marketeer! Romy gaat zich bij JAM bezig houden met verschillende marketingactiviteiten, zoals de social media, campagnes en vette content maken!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->