Onze diensten

Wij helpen je bij het vinden van Brabants jong talent. Een nieuwe collega die niet alleen voldoet aan de gestelde functie-eisen, maar ook past binnen jullie team. Want dat is net zo belangrijk. Hoe we dat doen, is aan jou. We kunnen je volledig ontzorgen door de totale werving op ons te nemen en de best passende kandidaten aan je voor te stellen. Houd je liever zelf wat meer controle? Dan bieden we je de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen tussen onze beschikbare kandidaten.

Informatiesheet opvragen

Onze Werkwijze


Waarvoor kun je bij ons terecht?

Wij helpen je met het vinden van de perfecte kandidaat voor een bijbaan. parttime baan. tijdelijke opdracht. junior functie.

Kortom, zowel voor een tijdelijk personeelstekort als voor vast personeel ben je bij ons aan het goede adres. Zo kun je eenvoudig een oproep of tijdelijke opdracht op het platform plaatsen, maar ook de werving van een vacature voor onbepaalde tijd aan ons uitbesteden. Van flexkrachten tot starters zijn we de partner voor jong talent uit Brabant.

Twee unieke systemen

Talentenbank JAMwerkt

Talentenbank

Benieuwd welke starters bij jou in de regio op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging? Neem dan een kijkje in onze Talentenbank: een uniek overzicht van beschikbaar jong talent uit jouw omgeving! Mooi meegenomen: als je zelf de match maakt door middel van de Talentenbank, ontvang je een mooie korting op de uitzend- en overnametarieven

Bekijk beschikbare kandidaten

Studentenpool

Kent jouw bedrijf periodes van tijdelijke of langer aanhoudende drukte? Dan is de JAM studentenpool een snelle en voordelige oplossing om het bedrijf draaiende te houden en de drukte de baas te blijven

Meer informatie
Studentenpool JAMwerkt

Wat maakt ons anders dan de rest?

Twee mogelijkheden voor het aannemen van jullie nieuwe collega

Wat kost dat dan?

Meer informatie over onze tarieven vind je in de informatiesheet. Uiteraard komen we ook graag eens bij jullie langs om kennis te maken, de sfeer te proeven en een plan op maat te maken.