Bladel, 12 september 2018 - JAMwerkt is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50. De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologie bedrijven van Nederland. Donderdag 11 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Amsterdam.
 
Over JAMwerkt
“Bij JAMwerkt zijn we elke dag bezig om jongeren, studenten en starters te helpen bij een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Een belangrijk onderdeel hierin is het online werkplatform dat we volledig zelf ontwikkeld hebben”, aldus Ruud Schippers (mede-oprichter).
 
Het platform kan gezien worden als een soort marktplaats voor bedrijven en hun vacatures aan de ene kant en beschikbare jongeren, studenten en starters aan de andere kant. Het is zowel mogelijk om zelf op zoek te gaan naar een leuke baan, als uitgenodigd worden door bedrijven voor een tijdelijke opdracht of vaste (bij)baan. Daarnaast is het voor starters mogelijk om een startersprofiel aan te maken, welke vervolgens zichtbaar is voor alle aangesloten bedrijven die met één druk op de knop een sollicitatiegsprek in kunnen plannen.
 
Van werkplatform naar werk- en ontwikkelplatform
Het werkplatform wordt steeds verder uitgebreid naar een werk- en ontwikkelplatform. Zo kunnen er online verschillende testen worden gemaakt, tipsvideo’s worden bekeken of kunnen de jongeren een cv maken met de zelf ontwikkelde cv-generator. Schippers: “Elke dag zijn we bezig om het platform te verbeteren en optimaliseren. Deze nominatie is voor ons dan ook een bevestiging dat we op de goede weg zitten. We zijn heel blij en trots dat we ons tot de top 50 van snelst groeiende technologie bedrijven in Nederland mogen rekenen en willen hiervoor graag al onze klanten en jongeren bedanken. Zonder hen was dit nooit gelukt! We kijken uit naar de bekendmaking op 11 oktober.”
 
Over Deloitte Technology Fast 50
De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2014 - 2017). Om in de Fast50-lijst van 2017 terecht te komen was een minimale omzetgroei van 233% nodig. De bedrijven in de lijst zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.


  < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->