BLADEL - 19 februari 2018

Vandaag is een feestdag, want wij hebben onze 4000e jongere mogen verwelkomen bij JAM! Daar zijn wij natuurlijk super blij mee! Niet alleen mogen we weer iemand helpen bij het zoeken naar een passende baan, maar we zijn ook blij om te zien dat ons harde werken wordt beloond.

Op 1 maart 2012 werd de eerste versie van het platform gelanceerd. Een platform waarop bedrijven direct konden zien welke jongeren uit de regio Bladel & Reusel - de Mierden beschikbaar waren. JAM was toen vooral gefocust op "dagjeswerk" en klussen voor één of meerdere dagen. In de jaren daaropvolgend zijn we verder gegroeid tot waar we nu staan. Niet alleen meer gericht op flexkrachten, maar ook op parttime werk, stages, fulltime werk en startersfuncties voor afgestudeerden.

Ons doel is om jongeren, studenten en starters een succesvolle start op de arbeidsmarkt te bieden! Wij zijn dus enorm blij met het behalen van deze mijlpaal, maar blijven zeker niet te lang stilstaan en gaan weer vol enthousiasme aan de slag. Op naar de volgende mijlpaal!
< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->