EINDHOVEN - 20 januari 2017

Na enkele gesprekken en pitches kreeg JAM in de week van 20 januari het goede nieuws te horen dat Belvedair voor JAM heeft gekozen als HR-partner. JAM zal Belvedair ontzorgen op het gebied van flexibel personeel voor de verschillende horeca concepten op Eindhoven Airport. Hiervoor zijn ze op zoek naar jongeren die doordeweeks flexibel beschikbaar zijn. Aangezien JAM inmiddels actief is in vele regio's rondom Eindhoven Airport en zich met de marketing volledig richt op deze jonge doelgroep, past deze opdracht natuurlijk perfect bij het concept. 

Momenteel wordt er flink gewerkt aan de uitbreiding van Eindhoven Airport en daardoor zullen er ook nieuwe horeca-concepten bijkomen. In de eerste week van maart zullen deze nieuwe horeca concepten al geopend worden. Om alles in goede banen te laten verlopen, heeft JAM de opdracht gekregen om ruim 70 jongeren te werven en selecteren die op Eindhoven Airport aan de slag kunnen. 

Op 20 januari 2017 werd de samenwerkingsovereenkomst tussen Belvedair en JAM officieel getekend. Hieronder hebben we een foto toegevoegd van dit moment. Op het kantoor van Belvedair werd de samenwerkingsovereenkomst getekend op vrijdag 20 januari 2017. 

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->