De eerste editie van het Talentencafé zit erop! Maandag 12 maart 2018 hebben ongeveer 20 studenten en starters deelgenomen aan deze pilot versie van het Talentencafé. Deze editie stond in het teken van voedselverspilling en vond dan ook plaats in De Verspillingsfabriek in Veghel.

De middag startte om 14:00 uur waarbij iedereen werd ontvangen met een hapje en een drankje. Vervolgens werden ze welkom geheten door de organisatie van het Talentencafé en werd het programma voor die middag toegelicht. Aansluitend gaf Bob Hutten een zeer interessante en interactieve presentatie over Hutten, De Verspillingsfabriek en het thema in het algemeen. Na een korte pauze werden de deelnemers verdeeld in twee groepen, waarmee ze door middel van een interactieve brainstormsessie op zoek gingen naar een oplossing voor de No-Show (voedselverspilling n.a.v. het niet op komen dagen bij een evenement). Vervolgens werden de creatieve ideeën aan elkaar én Hutten gepresenteerd. Na weer een korte onderbreking werden de deelnemers rondgeleid door De Verspillingsfabriek. Tot slot vond er een netwerkborrel plaats onder eht genot van een hapje en een drankje.

De deelnemers omschreven de middag als interessant, inspirerend en ze waardeerden het enthousiasme vanuit de organisatie. Namens de gehele organisatie kunnen wij spreken van een geslaagde middag en we gaan vol enthousiasme aan de gang met de volgende editie!

Meer weten over het Talentencafé of benieuwd naar de foto's? Klik dan hier!

  
< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->