Afgelopen maand hebben we weer een nieuwe collega aan ons team mogen toevoegen! Evert Papadakis is namelijk gestart als regiomanager Eindhoven, de regio die de verbindende factor zal vormen tussen alle huidige regio’s.

Evert is 25 jaar, geboren in Geldrop en opgegroeid in Eindhoven. Afgelopen september heeft hij de Master Personeelwetenschappen met succes afgerond en is daarna voor een aantal weken als reisleider naar Griekenland vertrokken. Daar heeft hij mee geholpen bij het in elkaar zetten van verschillende programma’s en een heel team aangestuurd. Zo heeft hij de tijd tussen zijn afstuderen en zijn nieuwe baan bij JAM op een mooie manier weten in te vullen!

Naast de verkenning van dit mooie land aan de Mediterraanse Zee is Evert ook niet geheel onbekend met de Brabantse stad Eindhoven. Hij heeft voor lange tijd in de horeca bij het Parktheater gewerkt en voetbalt al meer dan 15 jaar in én tegen verschillende Eindhovense clubs. Ook zijn HBO-studie aan de Fontys heeft eraan bijgedragen dat hij de stad steeds meer op zijn duimpje leerde kennen.

Van Ekkersrijt tot De Hurk en van de voetbalkantines tot Stratumseind, wij hadden ons geen betere collega voor regio Eindhoven kunnen voorstellen en wensen Evert veel succes met de start van deze nieuwe regio!
  < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->