De Financial Times heeft JAMwerkt uitgeroepen tot 8e snelst groeiende bedrijf in Nederland en 159e snelst groeiende bedrijf in Europa! De FT 1000 is een lijst, samengesteld met Statista, met daarin de 1000 Europese bedrijven die tussen 2014 en 2017 de hoogste jaarlijkse omzetgroei behaalden. Met een omzetgroei van maar liefst 802% zijn we trots om in dit lijstje te mogen staan! Graag willen we dan ook al onze klanten, jongeren, studenten en starters bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen 7 jaar. Vandaag is het toevallig ook precies 7 jaar geleden dat JAMwerkt.nl werd opgericht door Miranda, Martijn en Ruud Schippers. 

De snelste groeiers dit jaar zijn Blue Motor Finance (UK), Deliveroo (UK) en Taxify (Estland). De lijst wordt ook dit jaar weer gedomineerd door de tech sector, aangezien maarliefst 149 van de 1000 bedrijven in deze sector actief zijn. Duitsland is hofleverancier van de groeibedrijven van dit jaar, met maarliefst 230 bedrijven die in Duitsland hun hoofdkantoor hebben gevestigd.  

Het Nederlandse bedrijf met de meeste omzetgroei van dit jaar is het Amsterdamse NBWM, welke opereert in de fintech sector. Zij eindigde uiteindelijk op nummer 10 in deze Europese lijst.


< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->