administratief medewerker inhuren

Stapelt het administratief werk in uw bedrijf zich steeds verder op en bent u daardoor op zoek naar een tijdelijke of vaste administratief medewerker? Wij nemen graag de zoektocht naar passend personeel op ons en helpen u bij het vinden van geschikt jong talent!
Bekijk wat JAM voor uw bedrijf kan betekenen
 

Administratief medewerker inhuren via JAM

Bij JAM helpen wij jongeren, studenten en starters bij het vinden van een passende baan in de regio. Veel van hen zijn momenteel op zoek naar een leuke baan in de administratie. Sommigen zijn op zoek naar administratief werk in de vorm van een bijbaan in de avonduren en in het weekend, anderen willen graag parttime werkervaring opdoen naast hun opleiding. Ook hebben we veel kandidaten in onze database staan die op zoek zijn naar een fulltime administratieve functie, bijvoorbeeld tijdens een tussenjaar of na het behalen van hun diploma. Kortom: van bijbaan tot startersfunctie, van een tijdelijke tot vaste aanstelling, wij helpen u bij het vinden van de geschikte kandidaat!
Bekijk vacatures in de Kempen

Wat kost het inhuren van een administratief medewerker?

Als allereerste willen we graag benadrukken dat wij werken volgens het “no cure, no pay” principe. Het aanmaken van een bedrijfsaccount is dus volledig gratis en vrijblijvend. Daarnaast betaalt u niets voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte kandidaten die uit het selectieproces naar voren zijn gekomen. U betaalt pas zodra u tevreden bent over een kandidaat en deze graag in wilt huren. Het tarief voor het inhuren van een administratief medewerker via JAM is afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de kandidaat. Zo wordt voor een ouder iemand met meer ervaring een hoger tarief gehanteerd dan voor een jonger persoon met minder ervaring.
Vraag meer informatie op
 

Wist u dat...

  • U geen onnodige werkgeverrisico’s loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Wij de vakantiekrachten verlonen, dus dat u daar geen tijd aan kwijt bent?
  • U de vakantiekrachten niet door hoeft te betalen bij bijv. ziekte?
  • U nergens aan vastzit, dus de samenwerking direct kunt stopzetten mocht u ontevreden zijn?
  • Als u tevreden bent over een vakantiekracht, u deze gratis mag overnemen na 1040 gewerkte uren?
  • Het ook mogelijk is om een vakantiekracht eerder of direct over te nemen tegen een éénmalig tarief?
  • U écht alleen maar betaald voor de gewerkte uren?
  • Wij open staan voor allerlei soorten functies, projecten, klussen, etc.
 

Online platform voor het inhuren van administratief medewerkers

Nadat u zich heeft aangemeld kunt u een kijkje nemen in onze startersdatabase. Op basis van uw persoonlijke filters worden hier beschikbare kandidaten getoond die op zoek zijn naar een baan in de administratie. Met slechts één druk op de knop kunt u het cv of een persoonlijkheidstest aanvragen. Super makkelijk en handig! Daarnaast kunt u ook de opdracht op het platform plaatsen, zodat deze zichtbaar wordt voor alle aangesloten jongeren, studenten en starters. Het is ook mogelijk om specifieke kandidaten uit te nodigen voor bijvoorbeeld een tijdelijke opdracht of project.

Bekijk hier alle beschikbare kandidaten
Bekijk vacatures in de Kempen

Kempisch uitzendbureau

JAM is opgericht in Bladel op 1 maart 2012. Onze oprichters en vele van onze collega's zijn geboren en getogen in de Kempen en in de afgelopen jaren hebben we hier dan ook een erg groot netwerk opgebouwd van bedrijven. Wanneer we de kans krijgen om jou beter te leren kennen, kunnen we ons netwerk* gebruiken om erg snel een mooie baan aan je voor te stellen. Mogen we jou helpen bij het vinden van die ideale baan in de Kempen?
*Meer dan 500 bedrijven uit de Kempen zijn bij ons aangemeld!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Kunt u wel een administratief medewerker gebruiken?

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een gratis bedrijfsprofiel aan!
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken