financieel medewerker inhuren

Stapelen de financiële werkzaamheden zich steeds verder op en beschikt u momenteel over te weinig personeel om dit bij te werken? Met andere woorden, bent u op zoek naar een tijdelijke of vaste financieel medewerker? Wij nemen graag de zoektocht naar passend personeel op ons en helpen u bij het vinden van geschikt jong talent!
Bekijk wat JAM voor uw bedrijf kan betekenen
 

Financieel medewerker inhuren via JAM

Bij JAM helpen wij jongeren, studenten en starters bij het vinden van een passende baan in de regio. We hebben momenteel een hoop kandidaten in onze database staan die op zoek zijn naar een leuke baan in de financiële sector. Sommigen zijn op zoek naar een financiële bijbaan naast school of in de vakanties, anderen zijn bezig met hun studie en willen graag parttime werkervaring opdoen dat aansluit bij hun opleiding. Naast jongeren en studenten staan wij ook in contact met starters (die net hun diploma hebben behaald) en young professionals (met al enkele jaren ervaring) die op zoek zijn naar een financiële startersfunctie. Kortom: van bijbaan tot startersfunctie, van een tijdelijke tot vaste aanstelling, wij helpen u bij het vinden van de geschikte kandidaat!
Bekijk vacatures in de Kempen

Wat kost het inhuren van een financieel medewerker?

Bij JAM werken wij volgens het “no cure, no pay” principe. Dat houdt in dat u alleen betaalt voor de daadwerkelijk gemaakte uren. Alles wat daaraan voorafgaat is volledig gratis en vrijblijvend. Zo betaalt u dus niets voor uw inschrijving, het gebruikmaken van het online platform, onze zoektocht naar geschikt personeel en het voorgesteld krijgen van geselecteerde kandidaten. Wanneer u tevreden bent over een kandidaat en deze bij u aan het werk gaat, hanteren wij een vast tarief per uur. Het tarief voor het inhuren van een financieel medewerker via JAM is afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de kandidaat. Zo hanteren wij voor iemand met meer ervaring een hoger tarief dan voor iemand met weinig of geen ervaring.
Vraag meer informatie op
 

Wist u dat...

  • U geen onnodige werkgeverrisico’s loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Wij de vakantiekrachten verlonen, dus dat u daar geen tijd aan kwijt bent?
  • U de vakantiekrachten niet door hoeft te betalen bij bijv. ziekte?
  • U nergens aan vastzit, dus de samenwerking direct kunt stopzetten mocht u ontevreden zijn?
  • Als u tevreden bent over een vakantiekracht, u deze gratis mag overnemen na 1040 gewerkte uren?
  • Het ook mogelijk is om een vakantiekracht eerder of direct over te nemen tegen een éénmalig tarief?
  • U écht alleen maar betaald voor de gewerkte uren?
  • Wij open staan voor allerlei soorten functies, projecten, klussen, etc.
 

Online platform voor het inhuren van financieel medewerkers

Na het aanmaken van een gratis bedrijfsaccount krijgt u toegang tot ons online platform. Hier is het mogelijk om uw opdracht te plaatsen, waarna deze zichtbaar wordt voor alle aangesloten jongeren, studenten en starters. Zij kunnen vervolgens meer informatie opvragen of direct online solliciteren. Heeft u een tijdelijke opdracht van één of enkele dagen? Dan is het ook mogelijk om beschikbare kandidaten persoonlijk uit te nodigen. Zo heeft u de opdracht misschien wel binnen enkel uren vervuld! U kunt ook een kijkje nemen in onze real-time startersdatabase. Hier staan veelal starters met een afgeronde opleiding die op zoek zijn naar een vaste baan in de financiële sector. Met slechts één druk op de knop kunt u het cv of een persoonlijkheidstest aanvragen.

Bekijk hier alle beschikbare kandidaten
Bekijk vacatures in de Kempen

Kempisch uitzendbureau

JAM is opgericht in Bladel op 1 maart 2012. Onze oprichters en vele van onze collega's zijn geboren en getogen in de Kempen en in de afgelopen jaren hebben we hier dan ook een erg groot netwerk opgebouwd van bedrijven. Wanneer we de kans krijgen om jou beter te leren kennen, kunnen we ons netwerk* gebruiken om erg snel een mooie baan aan je voor te stellen. Mogen we jou helpen bij het vinden van die ideale baan in de Kempen?
*Meer dan 500 bedrijven uit de Kempen zijn bij ons aangemeld!
Schrijf je gratis in bij JAM
 

Bent u op zoek naar een financieel medewerker?

 Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak direct een gratis bedrijfsprofiel aan!
Gratis bedrijfsprofiel aanmaken