Op dinsdag 17 januari 2017 hebben we een nieuwe collega aan het JAM-team mogen toevoegen! Kristy Bazelmans is namelijk gestart als Hospitality Manager van regio Eindhoven Airport. 

Met een grote opdracht in het verschiet voor het regelen van flexibel personeel op Eindhoven Airport, wisten we dat we versterking nodig hadden om deze vraag aan te kunnen. Kristy zal zich in de komende periode gaan richten op het werven en selecteren van flexibel personeel met interesse in de catering. Begin maart zullen er namelijk zo'n 70 parttime catering medewerkers gaan starten bij de verschillend horeca-concepten op Eindhoven Airport. Kristy zal ervoor zorgen dat de kandidaten die uiteindelijk bij de horeca-concepten aan de slag gaan perfect passen bij de wensen van de opdrachtgever. 

Gezien haar achtergrond in het organiseren van evenementen en het plannen van personeel voor binnenlandse- en buitenlandse werkgevers, hebben wij er alle vertrouwen in dat dit Kristy gaat lukken. 

Vanaf de zomer zal Kristy zich ook gaan richten op andere opdrachtgevers in de hospitality branche, met als focus regio Eindhoven.

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->