BLADEL - 27 augustus 2018

Deze week hebben wij weer een nieuwe collega aan ons team mogen toevoegen! Merel Mattheeuwse is begonnen als Junior recruiter in de regio Helmond – De Peel. Samen met Joris Raaijmakers zal zij voortaan verantwoordelijk zijn voor het maken van de match tussen jongeren en bedrijven in Helmond en omgeving.
 
Merel is 22 jaar en heeft de opleiding Evenementenorganisatie afgerond. Tijdens de opleiding en de vele stages kwam ze er echter achter dat het organiseren van grote feesten en festivals niet voor haar weggelegd was. Ze werd daarentegen wel enthousiast van het regelen van wat kleinere zaken op kantoor.
 
Voordat Merel bij JAM is gestart, was ze al bekend met het concept. Ze heeft namelijk al eerder werk gezocht via ons online platform. Om deze reden kwam ook onze openstaande vacature in regio Helmond – De Peel op haar pad en zodoende is ze hier aan de slag gegaan!
 
Merel is nog niet heel erg bekend met Helmond en haar omgeving, maar haar frisse blik in combinatie met de kennis van Joris, zal hen samen een goed team doen vormen. Joris houdt van sales, Merel van administratie. Joris richt zich op de starters en Merel wil graag werken met jongeren en studenten. Wij voorzien een perfecte match en wensen team Helmond – De Peel veel succes!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->