Afgelopen maand hebben we met het team van JAMwerkt weer een nieuwe mijlpaal mogen bereiken! We hebben namelijk onze 3500e match gemaakt!

Thomas (23 jaar) studeerde onlangs af als geluidstechnicus, maar kon helaas niet direct in deze branche aan de slag vanwege corona. Om die reden is hij op zoek gegaan naar een tijdelijke baan en meldde hij zich aan bij ons op de website. Na een digitaal kennismakingsgesprek met recruiter Denise, ging ze op zoek naar een passende functie in de techniek. Een tijdelijke baan waarbij hij zijn handen kon gebruiken én de wens van Thomas om in de assemblage te werken. Vrij snel werd de match gemaakt met Inno-Metaal, waar Thomas nu al twee weken aan de slag is. Met zijn assemblagewerk draagt hij een steentje bij aan de productie van MRI-scans en tandartstoelen.

Thomas is super blij met zijn nieuwe, tijdelijke functie en wij zijn blij dat we hem hebben kunnen helpen. Om die reden gingen Denise en haar collega Nikki bij hem langs om Thomas te verrassen met een lekkere taart voor hem en zijn nieuwe collega's. Benieuwd hoe dat afliep? Bekijk dan de video hieronder!

  < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->