Begin dit jaar stelden we onszelf een doel. Een uitdagend doel waar we met z’n allen de afgelopen maanden naar toe hebben gewerkt. De beloning? Een weekend weg met het hele team. Waar we naar toe zouden gaan, was afhankelijk van hoe ver we over het doel zouden gaan. Door samenwerking, innovatie en enthousiasme zijn we uiteindelijk maar liefst 25% boven het hoogste doel geëindigd en hebben we bijna dubbel zo veel jongeren, studenten en starters aan het werk geholpen als het jaar ervoor! Een ontzettend knappe prestatie dat werd gevierd met een geweldig teamweekend in Alicante (Spanje)!
 

Vrijdag 8 oktober 2021

In de ochtend werden nog de nodige kennismakingsgesprekken en meetings gevoerd, maar na de middaglunch werd het toch lastig om die concentratie te behouden. Om 15:00 uur sloten we daarom ook gezamenlijk de week af en werden de eerste biertjes open getrokken. Op tijd vliegen betekende ook op tijd avondeten. De bezorger liep dan ook bijna krom, toen hij rond 16:00 uur met 18 pizza’s ons kantoor binnen stapte. Met een goede bodem én goede zin vertrokken we naar Eindhoven Airport om in te checken op onze vlucht. Door de mist in de ochtend was de luchthaven totaal ontregeld. De ene na de andere vlucht werd gecanceld. Met spanning hebben we gewacht of we überhaupt nog wel konden gaan. Na 5 uur vertraging kregen we eindelijk een gate toegewezen en kon het weekend echt beginnen. Rond middernacht kwamen we aan in onze geweldige villa. De muziek ging aan, de glazen werden gevuld en we genoten van het prachtige uitzicht over de stad.


 

Zaterdag 9 oktober 2021

Iedereen was al redelijk vroeg uit de veren om zoveel mogelijk van de dag te kunnen genieten. Het weekend begon sportief met beachtennis, aquagym en een potje voetbal. Ook werd het weekendspel door de twee reisleiders Ruud en Martijn toegelicht: iedereen kreeg een kaartje met daarop de naam van een collega én een woord dat je diegene moest laten zeggen (denk aan oliebollenkraam, zwangerschapstest en plantenvoeding). Wij kunnen je vertellen… Dit zorgde het hele weekend voor erg interessante gesprekken! Na een heerlijke uitgebreide lunch op het terras van de villa, werd er uitgebuikt op de bedjes naast het zwembad en vooral even genoten van de warme zon. In de avond werden onze hersenen weer op actief gezet met een uitdagende escape-game. Eenmaal bekomen van deze spanning en sensatie, gingen we met het hele team op stap in het centrum van Alicante. En als de DJ van de kroeg graag even met de groep mee komt dansen, dan weet je dat we de tent op zijn kop hebben gezet!


 

Zondag 10 oktober 2021

Voor sommigen begon de dag met hoofdpijn, voor anderen met een uitdagende hike op een nabijgelegen berg. In de middag kwam iedereen samen op het strand en werd er gezwommen, geslapen en genoten van het heerlijke weer. Voor de laatste avond reden we af naar Castillo de Santa Bárbara, een bekende hotspot in Alicante. Na een kleine klim genoten we van het uitzicht en de ondergaande zon. De avond sloten we af met een heerlijk diner bij Eat & Speak, midden in het centrum van Alicante. De ober was maar al te blij met zo’n grote groep en zorgde voor gevulde glazen met sangría en een tafel vol tapas. Moe maar voldaan reden we terug naar de villa en werden de koffers langzaam weer ingepakt.

Maandag 11 oktober 2021

De eerste wekkers gingen rond 07:00 af. Bier werd verruild voor koffie en de laatste dingen werden ingepakt. Rond 10:30 uur stapten we met z’n allen weer het vliegtuig in. Waar we op de heenweg nog vol energie zaten, waren de meeste ogen nu gesloten. Uiteindelijk kijken we met het hele team terug op een ontzettend geslaagd weekend! We hebben gelachen, gedanst, gezongen. We hebben elkaar nog beter leren kennen en samen mooie herinneringen gemaakt. Wij zijn dan ook weer helemaal opgeladen en gaan vol nieuwe energie weer aan de slag!


Wil jij onderdeel uitmaken van dit geweldige team? Bekijk hier onze openstaande vacatures!
Werken bij JAMwerkt < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->