Maak kennis met nieuwkomer Alison! Afgelopen maand is ze gestart als Junior Recruiter voor de regio Eindhoven e.o. Deze 22-jarige Strijpse is nog bezig met afstuderen, maar hoopt deze maand haar diploma in ontvangst te nemen! Verder is ze vaak in de sportschool te vinden, kan je haar ’s nachts wakker maken voor Tony Chocolonely (die roze met knettersuiker) én houdt ze ontzettend veel van reizen. Haar hoogtepunt? 6 maanden stage in Australië!

De baan als Junior Recruiter is de eerste startersfunctie van Alison. Na haar opleiding International Hotelmanagement misschien niet het meest voor de hand liggend, maar wel een baan die helemaal bij haar past. Tijdens haar stage in Australië ontdekte Alison namelijk haar communicatieve vaardigheden én ontwikkelde ze meer interesse in HRM. Door middel van deze baan wil ze meer ervaring opdoen en zichzelf verder ontwikkelen!

Het is een grappig verhaal hoe Alison bij ons terecht is gekomen! Ze solliciteerde namelijk eerst op een administratieve functie bij één van onze opdrachtgevers. Maar tijdens het kennismakingsgesprek met (inmiddels collega) Luuk kreeg ze ontzettend veel interesse in zijn baan: andere jongeren helpen aan een nieuwe uitdaging. Ook wij zochten op dat moment nog extra ondersteuning voor team Eindhoven, waardoor het balletje uiteindelijk is gaan rollen.

Inmiddels draait Alison al een paar weken mee. Haar agenda staat al vol kennismakingsgesprekken en de eerste matches zijn al gemaakt! Ook heeft ze de verantwoordelijkheid gekregen over een groot, nieuw project: de horeca op Eindhoven Airport! Wij wensen Alison namens het team ontzettend veel succes met deze nieuwe uitdaging en welkom in ons team!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->