Yes, we hebben versterking voor ons Kempische team! De regio waar het allemaal begon blijft groeien en Bo is daarin onze nieuwste aanwinst. Bo Schellens is 24 jaar en komt uit het altijd gezellige Reusel. Ze verslaat je tijdens elk bord- en kaartspel, bingewatcht The Blacklist en kan er enorm van genieten om gezellig samen met vrienden en familie te zijn.

Na haar studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg is haar huidige rol als Junior Recruiter haar eerste fulltime baan. Misschien niet de eerste functie waar je aan denkt, maar na het lezen van de vacature werd Bo toch wel héél erg enthousiast. Werken met mensen en leeftijdsgenoten helpen aan een mooie nieuwe uitdaging, daar wordt ze heel blij van!

De eerste dagen zijn alweer voorbij gevlogen. In het begin toch een beetje spannend, maar ze is naar eigen zeggen goed opgevangen en voelde zich daardoor al snel op haar gemak. Een meeting hier en een kennismakingsgesprek daar, Bo draait al snel lekker mee in team de Kempen.

Bo, heel veel succes en plezier met je nieuwe uitdaging en welkom in team JAMwerkt!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->