Beste allemaal,

Ook namens JAMwerkt een update omtrent het Corona-virus. Ons team zal de komende weken gewoon beschikbaar en bereikbaar blijven. Uiteraard hebben wij voorzorgsmaatregelen genomen om besmetting en verspreiding te voorkomen. Via ons online platform werd het merendeel al online geregeld natuurlijk, maar nu hebben wij er ook voor gekozen om sollicitatiegesprekken en bedrijfsafspraken enkel door middel van videobellen te voeren.

Wij hopen op deze manier al onze aangesloten bedrijven zo goed mogelijk te kunnen blijven ondersteunen tijdens deze crisis. Ook zijn wij druk bezig om vervangend werk te regelen voor onze getroffen uitzendkrachten die momenteel tijdelijk zonder werk zitten. Dus bent of kent u iemand die de komende periode wel wat extra hulp kan gebruiken omdat het juist drukker is geworden door de corona crisis? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen of uw opdrachten op ons online platform te plaatsen.

Wij zullen de komende tijd alles op alles zetten om de schade bij zowel onze bedrijven als onze uitzendkrachten te beperken. Ten slotte wensen wij iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe de komende tijd!

Team JAMwerkt < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->