Wauw! Kort na de start van Luuk hebben we nóg een keer leuk nieuws. Welkom Floor Lomans! Floor is 22 jaar, komt uit Veghel en is binnen JAMwerkt gestart als Junior Recruiter voor de regio Meierijstad.

Afgelopen zomer heeft Floor de opleiding Commerciële Economie afgerond. Een brede opleiding en daardoor lastig om op zoek te gaan naar een startersfunctie. Waar Floor wel echt naar op zoek was, was een fijn team en voldoende afwisseling in haar taken. Toen onze vacature van Recruiter op haar pad kwam, wist ze het meteen zeker: dit was wat ze zocht! Een goede sfeer, een doelgroep met jongeren van haar eigen leeftijd én actief in de regio waar ze zelf vandaan komt. Want dat is haar doel: ze wil studenten en starters die in hetzelfde schuitje hebben gezeten, helpen bij het vinden van een passende baan.

Als officieel de jongste van het team én net uit de schoolbanken, zal ze zich de komende week helemaal gaan storten op het recruitment vak. Uiteraard met de hulp van haar collega’s. De eerste weken zijn haar al goed bevallen. Ze heeft direct wat taken op kunnen pakken en de eerste kennismakingsgesprekken met werkzoekende jongeren zijn al gevoerd. Dat moet dus helemaal goedkomen.

Floor, welkom in het team en heel veel succes gewenst! < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->