Afgelopen vrijdag was het zo ver. Op 15 november 2019 vond de eerste editie plaats van de Grootste VrijMiBo van de Kempen. Een avond bomvol muziek, entertainment, hapjes en drankjes waarbij we met zo’n 400 collega’s uit de Kempen hebben geproost op het einde van de werkweek.

De avond begon rond een uur of 16:00 uur en we merkten dat de tent al snel vol begon te stromen. Veel teams en collega’s hadden eerder vrij genomen (of zelfs vrij gekregen!) en verzamelden zich aan de bar of de gepersonaliseerde hangtafels (bij afname van meer dan 20 tickets). De dj zorgde voor een gangbaar achtergrondmuziekje en de mannen van Liberty Foodbar verzorgden de lekkerste hapjes. Achterin de tent kon je samen met je collega’s een foto maken in de levensgrote photobooth van W!nk events. De polaroids kreeg iedereen uiteraard direct mee als herinnering aan deze gezellige avond.

Om 18:00 uur was iedereen al wel een tijdje binnen en verwelkomde Ruud Schippers (oprichter JAMwerkt) alle gasten met een korte speech. Op een bierkratje midden in het publiek vertelde hij kort over de totstandkoming van het evenement en werden alle samenwerkingspartijen hartelijk bedankt. Ter afsluiting kondigde Ruud de eerste band van de avond aan, waarna REPOP gelijk vol enthousiasme de eerste noten inzette. De tent werd het daaropvolgende uur gevuld met bekende covers van vroeger en nu. De sfeer begon er nu echt goed in te komen en het was moeilijk om niet mee te dansen!

Even afkoelen of een sigaretje roken kon buiten de tent, waar een klein pleintje was gesitueerd met een paar foodtrucks en een groot kampvuur. Langzaam kwamen ook de gasten van het aansluitende evenement ‘Elsom Open Air – de Wintereditie’ binnendruppelen. Zij waren ook van harte welkom in de grote tent en vermengden zich langzaam met de gasten van de Grootste VrijMiBo. De sfeer zat er goed in en zeker tijdens de optredens van Rowwen Hèze en The Vipers (Queen tribute band) ging iedereen helemaal los. Rond 01:00 uur in de ochtend gingen de lichten aan en was het tijd om naar huis te gaan.

Een keer iets anders dan de wekelijkse afsluiter in de eigen kantine of een jaarlijks personeelsfeestje op de bowlingbaan. Dat is wat wij dachten toen we samen met de organisatie van Elsom Open Air bezig waren met het vormgeven van dit concept. Een groot evenement gericht op bedrijven was nog niet eerder in de regio georganiseerd. Daar hebben wij zeker verandering in weten te brengen! Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond en gezien de volle tent, alle lachende gezichten en het stromende bier vonden jullie dat ook. Iedereen hartstikke bedankt en tot de volgende keer!Bekijk hier alle foto's en houd de website in de gaten voor al het nieuws en updates rondom de Grootste VrijMiBo van de Kempen:
Grootste VrijMiBo van de Kempen < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->