Yes, ons team is weer een young professional rijker! Welkom Iris van Loon! Deze 20-jarige HRM studente zal onze HR-afdeling parttime komen versterken en zo haar skills die ze op school leert direct in de praktijk kunnen brengen.

Iris is geen onbekende van JAM. In het verleden heeft ze meerdere malen via ons kleine opdrachten vervuld en ervaring opgedaan in de administratie in de vorm van een bijbaan. Door middel van de maandelijkse nieuwsbrieven kwam ze erachter dat wij op zoek waren naar een parttime HR-medewerk(st)er en zo geschiedde! Per 16 september heeft ze een plekje weten te bemachtigen in onze backoffice.

Iris is de afgelopen weken begonnen met het oppakken van de werkzaamheden rondom het ziek- en betermelden van uitzendkrachten, aanmeldingen van jongeren en bedrijven op ons platform en het controleren van inlenersbeloningen. Over een tijdje zal ze onze recruiters ook gaan ondersteunen op het gebied van werving.

Namens het hele team van JAM wensen wij Iris heel veel succes met haar nieuwe bijbaan als HR-medewerkster en we zijn blij met haar als toevoeging aan ons team!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->