Na jaren intensief samengewerkt te hebben is JAMwerkt sinds september 2019 officieel ambassadeur geworden van SG Were Di in Valkenswaard, waarbij we vanuit een maatschappelijke betrokkenheid een brug slaan tussen het bedrijfsleven en het onderwijs. SG Were Di is een vooruitstrevende middelbare school, waar ze als geen ander begrijpen dat je niet alleen vanuit de schoolbanken leert, maar vooral ook door het opdoen van ervaring in de praktijk. Wij beamen deze gedachtegang en manier van lesgeven en zijn dan ook erg enthousiast over deze samenwerking!

Ons doel hierbij is om leerlingen op vroege leeftijd kennis te laten maken met de arbeidsmarkt door middel van kennisdeling met het Were Di, deelname aan de bedrijvenmarkt en de scholieren helpen aan studiegerichte bijbanen in de buurt. Ook zullen we mini-workshops in de klassen verzorgen over bijvoorbeeld het opstellen van je cv en het voorbereiden van een sollicitatiegesprek.

Wij hopen de leerlingen meer te leren over de arbeidsmarkt, de sollicitatieprocedure en kennis te laten maken met diverse sectoren in de buurt, waardoor zij zelf beter in staat zijn om de juiste studiekeuze te maken. Op deze manier kunnen wij een steentje bijdragen aan een succesvolle start van hun carrière! < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->