Yes! Deze week hebben wij een nieuw lid aan ons team mogen toevoegen. Welkom Luuk Janssen! Luuk is 27 jaar, komt uit Valkenswaard en gaat binnen JAMwerkt aan de slag als Sales Recruiter in Eindhoven e.o. Een nieuwe functie, waarbij hij aan de ene kant het relatiebeheer met de opdrachtgevers zal onderhouden en aan de andere kant actief op zoek gaat naar werkzoekende jongeren, studenten en starters.

Luuk is geen onbekende in het vak. Tijdens zijn vorige baan als recruitment consultant was hij verantwoordelijk voor de werving en selectie van ervaren financials. Een specifieke branche, waar hij veel van heeft geleerd. Wat betreft de recruitmentbranche zit hij helemaal op zijn plek, maar Luuk was op zoek naar iets meer diversiteit. Bij JAMwerkt heeft hij nu de mogelijkheid om zich ook te gaan verdiepen in andere branches, jong talent met diverse achtergronden én bredere recruitmentwerkzaamheden.

Naast de uitdagende functie van Sales Recruiter, gaf onze werkwijze én ons gezellige team voor Luuk de doorslaggevende reden om begin november zijn contract te ondertekenen. Ook vanuit JAMwerkt zijn we ontzettend blij met Luuk als toevoeging aan ons team. Hij ligt na alle kennismakingsgesprekken (offline én online) al goed in de groep en juicht in het weekend net als de rest ook voor PSV (dat schept een band natuurlijk).

Luuk, welkom bij JAMwerkt en heel veel succes en plezier toegewenst! < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->