Afgelopen juli is bekend gemaakt dat JAMwerkt is overgenomen door het Belgische uitzendbureau Trixxo. De afgelopen tijd zijn wij achter de schermen druk bezig geweest om een zo soepel mogelijke overgang te kunnen waarborgen voor zowel onze interne werknemers als externe relaties. Met het vertrek van de drie oprichters Miranda, Ruud en Martijn Schippers in december, is daarom ook een nieuw Management Team samengesteld (v.l.n.r.): Joris Raaijmakers, Steven Spooren, Tessy van Asperdt en Erik van de Snepscheut. Allemaal al enige of langere tijd werkzaam voor JAMwerkt (én tevens al onderdeel van het huidige MT) en klaar voor een nieuwe uitdaging! We stellen ze hieronder graag individueel aan je voor.


Joris Raaijmakers - Commercieel Manager en eindverantwoordelijke

Ambitie en ondernemerschap zijn woorden die Joris misschien wel het beste omschrijven. Begonnen in 2016 om regio Helmond op de kaart te zetten en nu Senior Regiomanager van de grootste en meest centrale regio van JAMwerkt: Zuid-Oost Brabant. Joris is een doorzetter: niet alleen voor zijn eigen regio, maar zeker ook om zijn klanten altijd het beste te kunnen bieden. Hij kijkt vooruit en speelt moeiteloos in op kansen in de markt. Mooie eigenschappen van onze nieuwe Commercieel Manager én eindverantwoordelijke van JAMwerkt.
 

Steven Spooren – Operationeel Manager

En dan de man die al vanaf het eerste uur onderdeel uitmaakt van het team. In 2015 werd Steven als kersverse regiomanager compleet in het diepe gegooid, maar ontwikkelde zich daardoor al snel tot onmisbare schakel binnen de organisatie. Binnen 6 jaar is hij gegroeid van regiomanager in Eersel en Bergeijk tot Senior Regiomanager van heel Midden-Brabant. Zijn analytische vermogen, interesse in innovatie en kennis van de markt kan hij nu weer naar een hoger niveau tillen als Operationeel Manager van JAMwerkt.
 

Tessy van Asperdt - HR en Backoffice Manager

Al sinds 2017 is Tessy werkzaam bij JAMwerkt. Met haar masterdiploma HRM op zak begon ze haar carrière als HR medewerkster. Nu, dik 4 jaar later, is ze als HR Manager niet meer weg te denken uit het JAM-team. Haar collega’s staan dagelijks met de meest complexe HR-vraagstukken aan haar bureau, maar ook de bellende jongeren en klanten staat ze met veel geduld te woord. Naast de volledige salarisadministratie, facturatie en personeelszaken, maakt Tessy nu ook de volgende stap naar HR en Backoffice Manager, waarbij ze verantwoordelijk zal gaan zijn voor alles omtrent HR, Finance en Facility.

 

Erik van de Snepscheut - E-Recruitment Manager

In mei dit jaar is Erik begonnen als Regiomanager Noord-Oost Brabant. Hierdoor is hij de meest ‘nieuwe’ van het stel, maar daardoor zeker niet met de minste ervaring. Met zijn kennis en enthousiasme heeft hij samen met zijn team deze nieuwe regio laten groeien tot een volwaardige JAM-regio met al vele succesvolle bemiddelingen. Zijn frisse blik, creativiteit én ervaring in de uitzendbranche kan hij nu ook in de praktijk gaan brengen binnen zijn nieuwe rol als E-Recruitment Manager, waar hij recruitment samen met marketing zal gaan combineren.
  < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->