De samenwerkingsovereenkomst is getekend. Vanaf 6 september 2019 heeft Össur JAMwerkt officieel gekozen als partner in jong talent. Waar veel studenten een bijbaan vinden in de horeca of supermarkt, krijgen jongeren die bij JAMwerkt ingeschreven staan de mogelijkheid om werkervaring op te doen bij Össur, een internationale organisatie gericht op niet-invasieve orthopedie. Össur draagt hierdoor direct bij aan de missie van JAMwerkt om jongeren, studenten en starters uit de regio een succesvolle start op de arbeidsmarkt te bieden.

Al tijdens de afgelopen zomerperiode zijn vijf studenten bij Össur geïntroduceerd om werkervaring op te doen in het magazijn. Op die manier konden ze niet alleen een zakcentje verdienen, maar ook ervaren hoe het is om bij een groot, internationaal bedrijf te werken. Drie van hen vormen vandaag de dag het begin van een studentenpool en hebben het vakantiebaantje ingeruild voor een bijbaan naast hun studie.

Naast de studentenpool houdt de samenwerking ook in dat JAMwerkt afstudeerders en starters voor mag stellen die op zoek zijn naar hun eerste baan. Zo is Kristie (23) gestart als Supply Chain Coördinator en Jorence (25) als Logistiek medewerker. Ook Michelle (24) heeft via JAMwerkt haar plek gevonden bij Össur. Ze was op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar wist nog niet goed wat ze wilde. Een vrijblijvend gesprek bij JAMwerkt leverde haar niet alleen nieuwe inzichten op, maar uiteindelijk ook een aanstelling als Financial Analist bij Össur. “JAM wist eigenlijk beter waar ik naar op zoek was dan ikzelf”, aldus Michelle. “Daarnaast ben ik erg blij met mijn baan bij Össur. Ik voel me hier helemaal op mijn plek! De eerste maand mocht ik zelfs al mee op zakenreis naar Stockholm, super gaaf!”

Wij van JAMwerkt zijn ontzettend blij met Össur als partner. Ondanks de omvang van de organisatie, zijn de werknemers en onze contactpersonen zeer toegankelijk en wordt er snel geschakeld. Daarnaast doet Össur echt iets goeds voor de maatschappij dat goed aansluit bij de wens van Millenials om betekenisvol werk te verrichten. Na de afgelopen succesvolle periode, kijken we uit naar een nog mooiere samenwerking in de toekomst.

  < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->