Extra versterking op de backoffice! JAMwerkt groeit hard en dat betekent ook meer salarissen die uitbetaald moeten worden, meer facturaties naar de klanten en meer ingewikkelde HR-vraagstukken. Wij zijn dan ook heel blij met de komst van Thomas, onze nieuwe HR-medewerker!

Thomas is nog maar 23 lentes jong, maar is na het behalen van zijn HRM diploma al een tijdje aan de slag gegaan als recruiter. Voor hem een mooie baan om mee te starten, maar het bleek na verloop van tijd toch niet helemaal bij hem te passen. Thomas wilde liever iets meer met zijn opleiding gaan doen in de richting van personeelsmanagement. Het berichtje op LinkedIn van Miranda was daarom dan ook een schot in de roos! 

JAMwerkt was niet nieuw voor Thomas. Hij heeft zelf ook enige tijd via ons als uitzendkracht gewerkt. Deze positieve ervaring, het gezellige team én de doorgroeimogelijkheden hebben er uiteindelijk toe geleid dat hij eind augustus zijn handtekening onder het contract zette! De eerste weken zijn hem goed bevallen. Hij is goed ontvangen en kon meteen zijn handen uit de mouwen steken. Die salarissen worden namelijk niet vanzelf betaald!

Waar je Thomas aan kan herkennen? Aan zijn brede schouders! En die krijg je niet zomaar, hij staat namelijk iedere avond van de week in de sportschool! ‘Even relaxen’, zoals hij dat zelf noemt. Maar deze fitboy geeft liever de voorkeur aan een gebalanceerde levensstijl. Een feestje in het weekend slaat hij dan ook zeker niet over. En hoe hij de week op zondagavond afsluit? Met een Big American Meatlover!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->