Eindhoven Airport is al enkele jaren een belangrijke partner van JAM. Maar naast de (bij)banen in de horeca is het voor de JAM’ers sinds deze zomer ook mogelijk om op deze locatie werkervaring op te doen in de logistiek. Op 3 september 2019 is namelijk de officiële samenwerkingsovereenkomst met Viggo ondertekend, waardoor wij deze organisatie met trots “onze partner in jong talent” mogen noemen.

Viggo is een familiebedrijf met een rijke 45-jarige historie als luchtvrachtafhandelaar, de grootste dienstverlener op Eindhoven Airport en in de toekomst integrale dienstverlener op Lelystad Airport. Jongeren, studenten en starters met interesse in de logistieke branche of luchtvaart, kunnen via JAM werkervaring opdoen als medewerker in het Ground Handling team. Hierbij kan je voornamelijk denken aan het laden en lossen van de bagage in de bagagehal en in- en rond het vliegtuig, het plaatsen van afhandelequipment en het aansluiten van de GPU (generator).

Al vóór het tekenen van de overeenkomst zijn een aantal jongeren en studenten bij Viggo geïntroduceerd, die inmiddels opgenomen zijn in de Viggo studentenpool. Persoonlijk contact met deze jongeren bevestigen de fijne werksfeer binnen Viggo, de bijzondere werkplek en de gave werkzaamheden: “Het is écht een gezellig team waar hard werken goed wordt afgewisseld met plezier”. Daarnaast wordt een logistieke functie in het Ground Handling team ook wel “stiekem sterk worden” genoemd, want na al dat gesjouw van de koffers is een abonnement op de sportschool niet meer nodig!

Wij zijn enorm blij met Viggo als partner. Het is een erg open en toegankelijke organisatie, waarbij onze contactpersonen bereid zijn mee te denken om de samenwerking stap voor stap beter te maken. Door de fijne samenwerking en door het feit dat we bijna buren zijn kunnen we gewoon bij elkaar binnen lopen.

Na de afgelopen succesvolle periode, kijken we de komende jaren uit naar voortzetting van deze fijne samenwerking en zijn we blij dat Viggo een actieve bijdrage levert aan onze missie om jongeren, studenten en starters uit de regio een succesvolle start op de arbeidsmarkt te bieden.
  < TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->