Maak kennis met onze nieuwe Junior Recruiter Anne! Anne is 24 jaar, geboren en getogen in Eindhoven en heeft sinds kort haar eigen appartement. Vijf minuten fietsen vanaf het centrum, centraler kan dus bijna niet! Anne maak je dolgelukkig met een verse latte macchiato, ze houdt enorm van reizen én ze staat in haar vrije tijd achter de bar bij de voetbalwedstrijden van PSV. 

Anne’s liefde voor koffie is niet zomaar aan komen waaien. Ze heeft namelijk stage gelopen bij Yoghurt Barn. Ook na deze periode is ze nog een aantal maanden blijven plakken als Assistent Regiomanager. In deze functie ondersteunde zij o.a. de vestigingsmanagers, voerde ze sollicitatiegesprekken uit én pakte ze HR-taken op zoals de salarisadministratie. Hierdoor heeft ze al flink van de recruitmentbranche kunnen proeven, en dat smaakte naar meer!

Toen Anne de kernwaarden van JAM las, wist ze het zeker: hier hoor ik thuis. Ook het idee om starters van haar leeftijd te helpen aan een passende uitdaging sprak haar enorm aan. Ze trok haar stoute schoenen aan, stuurde een appje en zo is het balletje gaan rollen. Nu, enkele weken later, zit haar eerste week bij JAM erop. Ze heeft iedereen leren kennen, veel meegekeken en geluisterd én zelfs al haar eerste kennismakingsgesprek gevoerd.

Wij zijn enorm blij met Anne als nieuwe toevoeging aan team Midden-Brabant en wensen haar namens alle collega’s ontzettend veel succes met deze nieuwe uitdaging!

< TERUG

JAMwerkt.nl maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je automatisch akkoord met het plaatsen van Cookies.
Sluiten

-->